Yani soylemek istediğim kızlar başka bir doktora gitmek istiyordum fakat benim icin onemli olan vajina kontrolunde kızlık zarımın bozuk cıkmamasıydı. Evleneceğim veya erkek arkadaşım icin yaptırmadım. Bu sebep ile Harun hocamı sectim cunku kendisi anadan doğma zar ile ayırt edilemeyeceğini soylemişti burada ki yorumlarıda goz onune alarak bu işlemi yaptırdım. Diğer konuştuğum hic bir doktor başka bir doktor tarafından KESİNLİKLE anlaşılmaz diyemedi. Anlaşılma olasılığı duşuktur dedi ve inanamadım. Ben daraltma da yaptırmayı duşunuyordum ama bu işlem ile birlikte vajina daraltmasının kesinlikle mumkun olamayacağını , eğer istersem ilk once daraltma yapılacağını ve 1 ay iyileşme surecinden sonra zar dikimi yapabileceğimi soyledi. Sizde yaptırmak istediğiniz doktorda buna dikkat edin lutfen. Genelde cocuk doğuran kadınlarda bu işlemi tavsiye ettiği icin ben zaten gerek duymadım.Harun hocam dunya tatlısı bir insan ve psikolojiden cok iyi anlıyor. 1 hafta sonra herhangi bir kontrole gitmeyi planlıyorum umarım o kadar kalabilirim burada cunku İstanbul 'da yaşamıyorum.
Şimdilik yaşadıklarım bunlar istediğinizi sorabilirsiniz. Herşey gonlunuzce olsun