Merhabalar . Sadece himenoplasti icin uye oldum. Kadınlar Klubu sayesinde Harun hocamı tercih etmiştim. Dun sabah bu işlemi yaptırdım. Harun hocam ameliyat oncesi beni konuşmaları ile sakinleştirdi boyle bir konuşma yapacağını tahmin etmiyordum. Daha sonra hazırlanmam gerektiğini soylediler. Ameliyat sırasında 2 bayan hemşiresi ve 1 bayan yardımcısı vardı. Uzun zaman birlikte calıştıkları hemşiresi ameliyat sırasında heyecanımı gorup benimle kısa kısa sohbetler etti. Cesaret iğnesi yaptırmadım. Hatta beni ameliyata goturmeye geldiklerinde poğaca yiyordum daha sonra sadece uyuşturmak icin yaptığı iğneyi hissettim. Hatırdığım kadarı ile 4 yere bastı sadece ince bir sızı hissediyorsunuz. Sanıyorum hemen hemen 1 saat surdu. Daha sonra odaya geldiğimde uyuşukluk gecmeye başladıkca ağrılar şiddetlendi ve sakın benim gibi ameliyattan bir gun once lavman yapmayın kendinize . Rezillik yaşadım zaten duz oturmamam gerektiğini biliyordum ameliyattan hemen sonra tuvalete gittim. İdrarda yanma oldu. Oğleden sonraya kadar hastanede kaldık cunku kanamam vardı hemşireler onu kontrol etti. Eğer sizinde kanamanız olursa korkmayın. Ameliyat sırasında iceri de kalan pis kan boşalıyor. Harun hocamın verdiği hapları yanımda benimle gelen arkadaşıma aldırdım. Bence o kadar ağrı cekmemin tek sebebi o antibiyotik ve şişkinlik icin olan ağrı kesiciyi akşam yemekten sonra icmemmiş. Eğer ameliyattan hemen sonra icmiş olsaydım kendime bu kadar sıkıntı vermezdim. Her neyse akşam yemekten sonra antibiyotiğe ve ağrı kesiciye başladım bir anda uyku geldi ve uyumuşum. Sabaha karşı gozumu actığımda hic bir ağrım yoktu. Batma ve şişkinlik hissi tamamen yok oldu. Sabah tuvalete girdiğimde cok hafif bir yanma oldu onun dışında yurumem hızlandı ve normale dondum. Elbette orada olan yeniliği hissediyorsunuz ama bu kesinlikle ameliyat olmuş hissi vermiyor. Daha once hic tampon kullanmadım ama fitil kullanmıştım. Fitil bile şuan ki durumumdan daha acılıydı.
Yani soylemek istediğim kızlar başka bir doktora gitmek istiyordum fakat benim icin onemli olan vajina kontrolunde kızlık zarımın bozuk cıkmamasıydı. Evleneceğim veya erkek arkadaşım icin yaptırmadım. Bu sebep ile Harun hocamı sectim cunku kendisi anadan doğma zar ile ayırt edilemeyeceğini soylemişti burada ki yorumlarıda goz onune alarak bu işlemi yaptırdım. Diğer konuştuğum hic bir doktor başka bir doktor tarafından KESİNLİKLE anlaşılmaz diyemedi. Anlaşılma olasılığı duşuktur dedi ve inanamadım. Ben daraltma da yaptırmayı duşunuyordum ama bu işlem ile birlikte vajina daraltmasının kesinlikle mumkun olamayacağını , eğer istersem ilk once daraltma yapılacağını ve 1 ay iyileşme surecinden sonra zar dikimi yapabileceğimi soyledi. Sizde yaptırmak istediğiniz doktorda buna dikkat edin lutfen. Genelde cocuk doğuran kadınlarda bu işlemi tavsiye ettiği icin ben zaten gerek duymadım.Harun hocam dunya tatlısı bir insan ve psikolojiden cok iyi anlıyor. 1 hafta sonra herhangi bir kontrole gitmeyi planlıyorum umarım o kadar kalabilirim burada cunku İstanbul 'da yaşamıyorum.
Şimdilik yaşadıklarım bunlar istediğinizi sorabilirsiniz. Herşey gonlunuzce olsun