Herkese merhaba,
Bir suredir araştırıyordum ama asıl bu yola girmemin sebebi baş edemedigim mantar sorunum ve ic camasırı giymekte zorlanmamdı. Labioplasti ameliyatlarının mantarın tedavi yontemi olmadığını biliyorum ama uzun olan labiolardan dolayı vajinanın mikrop kapması daha muhtemelmiş, doğrusu şimdiden akıntılarım azaldı. Oncelikle uygun fiyatlı doktor aramaktansa beni kesip bicmeden toparlayacak bir doktor aramaya yoneldim. Fiyat kısıtlamam yoktu, ameliyatla alakalı da cok detaylı arastırma zaten yapmıstım doktor goruşmelerine gitmekteki tek amacım oncesi-sonrası fotoğraflarını gormekti. Yani bunun icin ya da fiyat almak icin para odemek aşırı cıkarcı geldigi icin muayene bile olmayan goruşmeye muayene adı verilip 500-600 tl para talep edemleri direk eledim. Aklımda 2-3 tane doktor vardı biri Kadın Dogum diger ikisi Estetik doktoruydu. Onları da buradaki yorumlardan oğrendim. Kadın dogum doktorunu yukarıdaki sebeplerden dolayı eledim. Estetik doktorunun birinin asıstani telde fiyat konusurken ısrarla benım aldığım fiyatları sordu, kendi fiyatlarını da 25000 tl olarak soyledi iki gun sonra beni tekrar aradı benimle arasında bir bag oluştuğunu soyleyip benim aldıgım fiyatlardan en yuksegini secip o fiyata yapacaklarını bildirdi bana salak muamelesi yaptı kısacı. Diğer estetik doktorunun yaptıgı işler tek kelimeyle mukemmeldi “barbi vajina” denilenlerden ama o bana cok saglıksız geldi. Birincisi cok fazla sinir olan bolge o kadar kesilmemeli ve nerdeyse butun dili kesiyorlar, o dilin amacı guzel gorunmekten cok vajinayı korumak, ikincisi o kadar dipten yapılan bir işlemin daha acılı bir iyileşme suresi oldugunu dusunuyorum. Velhasıl en son olarak Didem Kurban ’a gittim. Klirotis ve labio ’dan yeteri kadar alınması ile alakalı konustuk, kontrolde ilk defa vajinamın alt kısmını o kadar net gordum ve bu kadar cirkin oldugunu farketmemistim daha once bilinen, iyi bir hastanede oldum, cok ilgilendi hemsireler ve hasta bakıcılar. Doktor hanım sagolsun ameliyat sonrası Vegan yiyecek birseyler ayarlattı hastanede. Doktorum, asıstanı ve doktorun ozel hemsiresi ameliyat oncesi ve sonrası yanımdalardı. Biraz buyuk bir vajinaya sahip oldugum icin 1-1.5 saat surmesi beklenen ameliyat 2 saat surdu. Aksam saatlerinde ameliyat oldugum icin gece taburcu olacaktım, bu surede pansumanım yenilendi ve sık sık buz değişimi yapıldı. Gecenin bir yarısı doktor evinden cıktı geldi beni kontrol etmeye ustelik yakında da oturmuyordu, cok duygulandım, sasırdım ve cok mutlu oldum hic beklemiyordum. Odem oluşmasını azaltmak icin dikişlerin arasına sıkısan kanları temizledi cıkıs oncesi son pansumanımı yaptı. Yalnızdım annem, babam covid kapar diye yanımda istememıstım benı dısarıda eve goturmek icin bekliyorlardı o yuzden bir anda onun gelmesi beni degerli hissettirdi işine saygı duyan insanlara bayılırım. İyileşme surecime gelirsek dayanılmayacak bir acı degil ama oyle ameliyattan sonra hemen seyahat etmelik, yok bir hafta sonra tekme atacak seviyeye gelmelik bısey falan degil, yani eger bu gercekse celikten bir vajinaya sahiplerdir. Sonucta ameliyat oluyorsunuz, bir suru dikişiniz oluyor. Benim acı esiğim yuksektir ama ameliyat sonrası insanlar genelde nasılsa ben de oyleydim, oyle kısacık bir işlem gecirmıs gibi falan degildim. 3. gun daha rahat yurume, oturup-kalkma durumum oldu ama maalesef ben alerjimden dolayı mantar oldum ve başa sardım (( iki gun mantarı sakınlestirme sureci olun gibiydi eger o olmasaydı daha kolay atlatacaktım kesinlikle. Ben risk almak istemedim ve benı de rahatlattıgı icin buzu 8-9 gun koymaya devam ettim, pansumanı da o sekilde yaptım. İşe baslamam gerekmiyordu o yuzden elimdeki fırsatı kendime bakarak degerlendirdim. Bugun 15 gun falan oldu dikişlerim var ama gunluk hayatımı cok etkilemiyor. En cok korktuğum şey iyileşirken kaşınmasıydı (acıyı tercih ederim kasıntıya o derece) ama oyle aşırı bir kasınma vs yasamadım şimdilik arada bir doktorun onerdigi kremi suruyorum ama onu da sık degil. Tam oturması daha uzun zaman alırmıs ama su anki hali bile benı tatmin ediyor ustelik benim yan dudaklarda baya sonuk ve buruşuk olmasına ragmen. Onlara dolgu yapılıyormuş kendi yağından ama dedigim gibi ilk amacım estetik degildi eger cok rahatsız ederse seneye onlar icin de bir işlem dusunebilirim. Şuan icin vajinam daha toplu, kesinlikle daha temiz (gunde 3-5 kulot degıstırırdım) Benimle ozelden yazısıp cesaret verip, dogru yonlendiren arkadaslara cok teşekkur ederim. Aşırı korkuyordum cunku, eğer bir sorunuz olursa elimden geldiginde yardımcı olmaya calışırım arkadaslar. Sevgiler!
Labioplasti ameliyatım ve deneyimlediklerim 2021
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Labioplasti ameliyatım ve deneyimlediklerim 2021