arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum bazı sebeplerden dolayı ama sizi ve ihtiyacı olanları unutmadım ama kaynanamla beraber oturduğum icin giremiyorum evet duğunum oldu ilk gece cok zor gecti inanılmaz acı verdi ama O KAN GELDİ.hemde fazlasıyla ertesi gunde dahil.inanamadım hala bile inanamıyorum.aslında okadar uzun yorucu uzucu bir zaman dilimi yaşadımki şimdi bulduğum bu huzuru mutluluğu kaybatmekten cok cok korkuyorum.evet kan geldi ve her şey bitti.ama ben yinede korkuyorum yani acaba şimdi dr gitsem muatene etseler GECMİŞTE BOYLE BİR OPERASYON YAPTIĞIM ANLAŞILIRMI.bundan korkuyorum.bilgisi olan varsa soylesin.
ve şunu soylim bunu unutmak kolayda değil.hani bazı kınayan arkadaşlar oluyor ya cok yanılıyolar.ben hala kendime inanamıyom.nasıl cesaret ettim diye...ama iyikide yapmışım cunku kocamın merakla o kanını gelmesini beklediği anı gorunce iyiki yapmışım dedim.yoksa beni mahvederdi.hala bile boyle bişeyh anlaşılsa yine aynı sonuc.malesef bu bizim kaderimiz.
sormak istediğiniz olursa ara ara yani kaynanamdan gizli ne kadar olursa size yardımcı olacam ALLAHA EMANET OLUN