vajina koyuluğu.. psikolojim cok bozuk...
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- vajina koyuluğu.. psikolojim cok bozuk...
-
13-09-2022, 20:04:23merhaba arkadaslar cidden acayip psikolojim cok bozuk bu konuda utanıcak cekinecek bişey yok diye duşunuyorum ve derdimi anlatmak istıyorum şuan nişanlıyım 4 ay sonra kadar duğunum olcak allahın izniyle.Allaha şukur guzel bi kızım yani elim yuzum duzgun ama oraya gelince cok koyu ve cok rahatsız oluyorum arkadaslarım pembe benimki dıyo nişanlımla konusurkende bu konuyu ona nasıl acacagımı hep duşundum ama azda olsa dedim jiletten dolayı daha karardı sanki.dedim bole bole karardı baya dedim bi doktora gorun cildiyeciye git kafama takıldı dedi dudaklarıda esmer ve uzun gibi sinir oluyorm ve cok aglıyorum evlilikden sogdum cinsellikden soğdum bu yuzden ne yapmalıyım ilacı kremi felan varmı lazer felan estetik olmak istemıyorum zaten ailem boyle bişeye asla izin vermez benim gibi bu dertten sıkıntılı olan biri varmı yoksa benmi sadece boyleyim cıldrıcam bunun yuzunden erkekler beyaz tenli kızlardan hoşlanırmıs vucudum beyaz ama oraya gelince koyu hemde baya ne yapıyım ne ediyim ya begenmezse tiskinirse gibi duşunceler sureki aklımda evlenmekten tiskindim nişanlımla birbirimiziallaha şukur cok sevıyorum ama bu konuda acayip derecede psikolojim bozuk ..