Kızlığın zarı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Kızlığın zarı
-
13-09-2022, 20:03:14Kızlar ben kucukken 14-15 yşlarında, daha ergenlik doneminde bu konuları yeni oğrenmiştim. sağdan soldan duyduğum bilgiler vardı sadece. ve vajinama pijamamın dışından birşeylerle git gel yaptığımda zevk aldığımı farkettim. tek bildiğim buydu. bir gun canımı acıttım bi gece iyi hatırlıyorum ve ertesi gun adet olmuştum. o zamanlar kızlık zarından habersizdim. ama gece kan geldiğini hatırlamıyorum. bu boyle kaldı ve ben bunu yapmaya devam ettim. coğunlukla pijamamın ustunden yapıyordum. daha sonra buyudum,bazı şeyler oğrendim ve bilincli bi şekilde kendimi tatmin etmeye başlamıştım. kızlık zarını oğrendim daha sonra da. ve merak ettim bi gun, parmağımı sokmayı denedim ve parmağım hic bir engelle karşılaşmadı. yani kızlık zarım ya daha once bozulmuştu ya da daha once hic yoktu. bunu iki yıl once farkettim. iki yıldır hep aklımda. bu surec icinde kimseyle herhangi birşey yaşamadım. kendini eşine saklamak isteyenlerdendim ben hep. hala oyleyim ama bu konu kafamı oyle karıştırıyor ki. doktora gitsem bana benim kucukken yaptığım bu kucuk tatminler yuzunden mi yoksa hic olmama vs. gibi bir durum olup olmadığını ayırd edebilir mi acaba? ve kalıcı olarak yaptırmak istiyorum ne olursa olsun. onumde uzun yıllar var cunku evlilik icin, nasıl olur nasıl yaptırabilirim yaptıranlar bana yardımcı olabilir mi lutfen. cok teşekkur ederim herşey icin. kızlar başlık kızlık zarı olacaktı duzeltemiyorum.