merhaba
bugun turgay karakaya ya kalıcı işlem yaptırdım. şuan cok ağrım var daha ağrı kesiciyi almadım işlemden sonraki ilk gece ağrısı olan var mı?
bu doktıru niye sectin derseniz sitedeki alternatifleri değerlendirdim harun ozkan cok populer ama hoşuma gitmedi sonucta jinekolog değil ya zarar verirse?
şişli med akın bey diye biri var soyadı belli değil telefonları acılmıyor anlamadım birşey
korkut aslan - burcu aslan ikilisi iyi de kotu de yorumlar var emin olamadım
a gidecektim vazgectim lazerle işlem yapıyor. lazer in mantığı sacma geldi
bnm işlem yaptırdıgım doktorun da intenrette cok fazla reklamı vardı bir suru internet sitesi yapmış. hem de yeri nezih bir yerde cadde ustu, bu kadar yatırım yapmış biri işinde kotu olamaz diye duşundum. gittim hem doktor hemde hemşire cok rahatlattılar işlem de ağrılı değildi. 15 dk dinlenip cıktım nobetci eczaneden ilaclarımı aldım eve geldim yatıyorum
anneme regl im dedim
yarın nasıl olacak? bana otururken sağ veya sol poponun ustune yan donerek otur 3 hafta boyunca dediler . o şekilde 3 hafta nasıl oturabilirim ki insanlar anlar. yalnız hissediyorum kimseye soylemedim. aklıma ilk gecem geliyor beni cok zorlamıştı istemiyorum deyince istemiyorsan ben yokum demişti cok salaktım pişmanım..
arkadaşlar şuan ağrım var onun dışında wc ye cıktığımda pembe kan pıhtısı gibi birşey geldi 2 defa klozette gordum. dikişler mi attı? korkuyorum bu saatte de doktoru arayamam
bu da benim konum - adım adım
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- bu da benim konum - adım adım