Kadın dunyasında moda her gun değişiyor. Genital kıllarda bile yeni trendler karşımıza cıkıyor. Bazı unlulerin genital kıllarını uzattıklarını acıklamalarının da etkisiyle kadınlar genital bolgeye kıl ektirmeye başladı.

Uzmanlık alanları erkeklerde sac ekimi olan DHI Global doktorları, kadınlar arasında vajinalarına kıl ektirmek icin gelenlerin sayısının gittikce arttığını soyledi.

Ceşitli sebeplerden kıl koklerine zarar vererek lazer epilasyon gibi yontemlerle genital kıllarından kurtulan kadınlar, sonradan pişman olup daha doğal bir goruntuye sahip olmak istiyorlar. Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz ve Lady Gaga gibi unlulerin genital tuylerini uzattıklarını acıklamalarının da buyuk etkisi var.

Londra'daki klinik gectiğimiz ay hic olmadığı kadar kadın ziyaretci ağırladı. 22 kadın, vajinalarına kıl ektirme talebinde bulundu. DHI kurucusu Kostas Giotis, bunun hic akıllarına gelmeyecek bir fikir olduğunu ancak talebin gittikce arttığını soyledi.

42 yaşındaki Monica isimli bir kadın kıl ektirme hikayesini Daily Mail'e anlattı:​

"90'larda, cinsel hayatımın doruklarındayken genital bolgemin her zaman puruzsuz olmasını istiyordum. Surekli ağda yaptırıyor veya kendim yapıyordum.

"Ciddi bir ilişkim oldu ve evlendim. Bu konuda bakış acım değişti. Eşim de doğal bir goruntuyu tercih ediyordu. Ancak kıllarımı uzatmak istediğimde seyrek bir şekilde buyuduğunu fark ettim. Bazı bolgeler kel kalmıştı. Eşim umursama da utanıyordum.

"Ceşitli losyonlara ve ilaclara bir ton para harcadım ancak işe yaramadı. Gecen yıl kıl ektirme fikrini buldum. Bir arkadaşım kaşlarına kıl ektirmişti. 'Vajinaya neden ektirilmesin?' diye duşundum.

"Doktorlar, ensemdeki kılları kopararak genital bolgeye nakledecekti. Acısız bir operasyon olacak, hicbir iz kalmayacak, tuyler hicbir zaman dokulmeyecek ve kalıcı olacaktı.

1 saat boyunca yuz ustu yattım ve saclarımdan kıl kopardılar. Sonra onumu dondum ve koparılan folikuller genital bolgeye nakledildi. Lokal anesteziyle yapılan operasyon acısız gecti.

"90 dakika sonra eve gitmeye hazırdım. Birkac gun kullanmam icin bir bakım paketi verdiler. Bolgeyi nemli tutmam gerekiyordu. Her şey sorunsuz ilerledi ve 1 ay sonra tekrar seks yapmaya başladım. Yeniden tam bir kadın gibi hissediyorum."

kaynak: pembenar​