Ağrısız vajina daraltma ve labioplasti
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ağrısız vajina daraltma ve labioplasti
-
13-09-2022, 19:42:50Vajinamda ki bolluk, girişinde ki acıklık ve ic dudaklarda ki asimetrik gorunum benim icin başlı başına bir sorundu. Ameliyat olup bu durumdan kurtulmak istiyordum ve iyi ki Dr. Suleyman ESERDAĞ ’ya ameliyat oldum . Bulunduğum ortamın hastaneyle uzaktan yakından alakası yoktu. Daha cok ev gibi beni rahatlatan strese sokmayan bir ortamdı.Doktor bey vajinamın durumunu inceledikten sonra ertesi gun lazerle vajinal daraltmaya ve aynı zamanda labioplasti ameliyatı olmaya karar verdik. Lokal anestezi ile ameliyat olmak beni korkutuyordu doktorum cok hafif genel anestezi yaptı ameliyat sırasında hicbir acı hissetmedim. Ameliyatım sorunsuz gecti dun geceyi Ankara da gecirdim bugun 2 saatlik uzaklıkta olan evime doneceğim. Dun gece ağrılarım cok fazla olmadı rahat gecti biraz acım olmasıyla birlikte cok rahat uyudum. bi 10 gun kadar pansuman yapılması gerekiyor. Operasyon bir gun olmasına rağmen daha cok şeklini aldı ve bu buyuk sorundan kurtulmuştum.Hicbir şekilde hayatıma engel olmadı.Şu an vajinama bakıp iyi ki ameliyat olmuşum diyorum ve tabiki Suleyman hocama minnettarım. başka bir yerde olsaydım belki bu kadar memnun olmayacaktım. Ameliyat sırasında bile guler yuzlu ve sevecenliğini kaybetmedi benimle sohbet etti. Her sohbetinde beni cok mutlu etti ve guven verdi
Ayrıca ekip calışanlarına da cok teşekkur ediyorum. Cok sevecen desteğini eksik etmeyen insanlardı. Ben halimden cok memnunum bunu Doktor Suleyman ESERDAĞ hocama borcluyum bana vajinam yuzunden kaybettiğim ozguvenimi en guzel şekilde tekrar kazandırdığınız icin teşekkur ederim.