Vajina ic dudaklarımda sarkma ve morluklar.
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Vajina ic dudaklarımda sarkma ve morluklar.
-
13-09-2022, 19:42:35Merhaba ablalarım ve varsa yaşıtlarım ben 18 yaşındayım, farkettiğim uzere vajinamın ic dudakları uzadı sarktı ucları da morardı, goruntusu bacak aramı actığımda hic guzel gozukmuyor, ne anneme ne başkasına bu derdimi acamıyorum 1 yıl oldu farkedeli psikolojim nasıl bozuk anlatamam, tuvaletimi yaparken oradan parcacık sarkıyor elime geliyor esnek bişey cekince uzuyor, ileride ben de evleneceğim eşimin hayallerinin yıkılacağını duşunuyorum nebiliyim cok korkuyorum sanki yuzlerce defa ilişkiye girmiş gibi morarmış uclarım, nasıl oldu anlam veremiyorum hayatımda 1 kez dahi olsun ağda yapıştırıp cekmedim jilette kullanmam, eldivenle ağır ağir ozenle acıtmadan belkide 3 saate yakın uğraşıyorum, hijyenime temizliğime dikkat ediyorum mastubasyondan da uzağım fakat insan duşundukce kendi kendinin dahi kalbini kırar mı yaa bu durumdan muzdarip ablalarım varsa beni bi aydınlatabilir mi ? Eğer ki ameliyat derseniz buna cesaret edemem masrafını odeyemem ki zaten ben daha bu durumu anneme soyleyemiyorken gidip nasıl ameliyat olayım ? Acaba sevgilim nişanlım falan olduğunda ona bu konuyu anlatsam mı ? Biraz uzun oldu ama icimde 1 yılın sıkıntısı vardı anlayışlı olursanız nasıl makbule gecer anlatamam