Ozguvenimi tekrar kazandım
Merhaba arkadaşlar, sanırım aynı dertten muzdarip olupta yuksek sesle soyleyemediğimiz icin bi zaman sonra cinsellikten uzaklaşıp mutsuz oluyoruz.Benimde uzun suredir vajina genişlemesi sorunum vardı.Bu sorun aslında hic Doğum yapmamama rağmen uzun sureli aktif cinsel yaşantımdan artı yaptırdığım kurtajdan sonra aşırı bir genişleme hissetmeye başladım. Bu durum cinsel yaşantımı olumsuz etkilemeye başlamıştı. İlişki sırasında partnerinizin penisini tam olarak kavrayama, ilişki esnasında vajinadan sesler cıkması gibi daha sayabileceğim birsuru problem yaşamaya başlamıştım. Tabi sonrasında doktor araştırmaya başladım Bursa'da ciddi isim yapmış bir kadın Doğum uzmanına vajina daraltma operasyonu yaptırdım.Ancak yapılan işlemden memnun kalmadım vajina girişi daraltılmışken ic kısmındaki genişlik aynı şekilde duruyordu. Bu operasyondan 2 yıl sonra tekrar doktor arayışına girdim Dr Suleyman Eserdağ hocamı buldum muayeneye gittiğim an nekadar doğru bir yerde olduğumu anladım. Okadar ikna olmuştum ki o an ameliyat olmak istedim. Sıcak,samimi,doğal , ameliyat oncesi ,sırası ,sonrası herşeyi okadar net anlaşılır ve guven veren bir dille anlatıyor ki neden bu operasyon icin bukadar gec kaldım diye kendime kızmaya başlamıştım.Ameliyat olalı 2 ay oldu herşey mukemmel gercekten kendimi 18 yaşında genc kız gibi hissediyorum, artık cinsellikten kacmıyorum, partnerimden utanmıyorum ozguvenimi tekrar kazandım.Arkadaşlar bir kadın olarak boyle bir sorununuz varsa kendinize şu hayatta bir odul verin ve bu operasyonu yaptırın. Bu surecte ozguvenimi tekrar kazanmama sebep olan Suleyman Eserdağ'ı hocama ve ekibine sonsuz teşekkurler..(hocam hic mutevazi olmayın bu alanda rakibiniz Yok)
Ozguvenimi tekrar kazandım😉
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ozguvenimi tekrar kazandım😉