Merhabalar yazacaklarımı okuyacak arkadaşlara sabrınızdan dolayı şimdiden teşekkur ederim...oncelikle vajina daraltmakta ameliyatını neden yaptırdığımı kısa bir şekilde ozetliyim istiyorum,2014 de normal Doğum ile 4kg yakın doğan kızımı kucağıma aldım cok şukur...bu cok zor oldu 24 saat sancı ve arkasından vakumla almak zorunda kaldı doktorlar iyi bir hastanede paramla rezil oldum desem yeridir herneyse tekrardan hatırlamak istemiyorum.40 gun sonunda ayna ile vajinama baktığımda tam bir husran dikişlerim doğru duzgun atılmamış ve goruntu olarak benim psikolojimi alt ust etti,doktora gittiğimde herşeyin normal olduğunu soylesene icim rahatlamadı..kafaya takmıştımki eşim yurt dışına cıktığı sırada bu işi bitirecektim ve burada bir arkadaşın yazısında Dr.tuğrul beyin adını gordum ve araştırmaya başladım İstanbul ’da olduğum icin muayene gittim beni o kadar aydınlattı rahatlattı ki karar vermemde yardımcı oldu..normal Doğum yaptığım icim radyo frekans onermedi oncesinde daraltma,labioplasti,perinoplasti,klitoris ameliyatını tek tek ayrıntılı olarak anlattı bu saydıklarımın hepsini 2 kasımda genel anestezi altında bitirdik 1 gun hastanede kaldım, cok şukur goruntu olarak barbie vajinası gibi oldu cok mutluyum şuanda tek duşunduğum 8 haftanın dolması ve ilk birlikteliğin nasıl olacağı bu arada ben bu ameliyatı lazerli Beyazlatma dahil 5.500₺ oldum.doktorum 2 seans radyofrekans vajina icine 8 seans dışına sıkılaştırma hediye etti.bu konu hakkında sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım ozelikle evliliğin %85 cinsellik ve bu iki taraf icinde cok onemli sitem duşunuyorum