Selamlar herkese size labioplasti maceramı paylaşmak istedim. Uzun zamandır derdimdi. Cok duşundum cok araştırdım burdaki yorumları hep okudum o yuzden yine kendi yaşadıklarımı buraya yazmak istedim. Yaklaşık 2 hafta Once labioplasti oldum. 1 yıldır doktor araştırıyorum yaptırıp pişman olanlar olduğunu gorunce bir ara vazgecmiştim ama en son doktor bir tanıdığımin yonlendirmesiyle suleyman eserdagi buldum. Sadece genital estetik yapması ve bu konuda diğer doktoralara eğitim vermesi guvenimi sağladı. Diğer doktorlar ve plastik cerrahlar sadece dudakları kucultup yukardaki klitoris kısmına dokunmuyorlar oylesi bana daha cirkin geldi cunku benim ust kısmım da etli ve cirkin duruyordu. Fiyatı yuksek geldi yani olsa veriririm tabiki bir kere olucam en iyisi olsun dedim ama karşılayacak durumum yoktu sonra beni arayıp doktorun eğitim vereceği bir toplantıda ameliyat olmayı kabul edip etmeyeceğimi sordular fiyat daha uygun oluyor aklınızda olsun once tereddut ettim sonra 2. Kez goruştuğumde suleyman beyin konuşmaları bana cok guven verdi neyseki oldum kurtuldum ne agrım oldu nede fazlasıyla şişme oldu. Simdi biraz kaşıntım var bi de ilk bir iki gun yururken zorlandım ama hepsi azalarak gidiyor sonuc goruntu mukemmel şimdi bile o sarkık dudaklardan kurtulmak ozguvenimi kazandırdı. Klitoris kısmı ozellikle onemli hic his kaybim da yok en onemlisi bu hem sağlık sonrada guzellik. Ikisi de harika oldu artık barbi bebek gibi goruntum var.