Dikişsiz labioplasti sonucum
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Dikişsiz labioplasti sonucum
-
13-09-2022, 17:36:42Herkese iyi akşamlar. Başlıktan anlaşıldığı uzere labioplasti ameliyatim hakkında konuşacağım. Yaklaşık beş senedir bu konuda araştırma yaptim. Problemim tek taraflı asimetriydi. Sol taraf normal klitoris normal ama sağ tarafta aşırı bir uzunluk vardı. Forumdan Ankara ve İstanbul da ki doktorlar hakkında bilgiler okudum. Bilinen bir doktora olmayı duşunuyordum cunku. Gecen sene Ankara'da gozde Erten kılıca tam karar vermiştim fakat ailevi nedenlerden dolayı son hafta iptal etmek zorunda kaldım. Surekli aklımdaydı ama erteliyodum (forumda pişman olanlari okuduktan sonra). Uc hafta once kendi sehrimdeki tanınmış bir jinekolaga gittim. Muayene etti yapısal bir durumun olduğunu soyledi. Bu arada evli değilim o yuzden cok daha fazla geriliyodum. Doktor cok ilgilendi sağolsun ozel bir cihazının olduğunu soyledi. Fazla olan dokuyu ayarlayip normal ic dudak şeklinde kesileceğini dikişsiz bir şekilde cihazın birbirine yapistiracagini soyledi. Forumda cok okudum ama dikiş olmadan yapılan ameliyata hic rastlamadim. Doktor daha once de yaptığını guzel sonuc aldığını soyledi bende daha fazla ertelememek istedim ve ertesi gun ameliyata karar verdim. Spinal istemediğim icin genel anestezi altında yapıldığını yirmi dakika surmuş ama anesteziden ayilma suresi de eklenince 35 dakika sonra odadaydim. Ağrım olmadı ama her ihtimale karşı ağrı kesici yapıldı. Morarma odem kızarıklık vs kesinlikle olmadi. Sadece dikiş olmadığı icin o kısımda beyazlık vardi. (Cihaz yapıştırdığı icinmis o beyazlık) Ağrım hafif oldu cok zor gecirmedim. Antibiyotik kullandım dort tane ağrı kesici aldım tum surec boyunca. Dediğim gibi morarma odem asla olmadı kanama da olmadi. Bir hafta sonra kontrole gittim herşey gayet normal duruyor dedi doktor. Eve geldim cok yurudugum icin mi bilemiyorum o akşam bir ped kadar kanamam oldu kanama olduktan sonra beyazlikta gitti zaten. Ameliyat olalı 3 hafta oldu bugun şekline bakıyorum normal gorunuyor ben cok kesildiğini duşunmuştum ama doktor normal olduğunu soyledi. Evli olmadığım icin his kaybı oldu mu olmadi mı bilemiyorum. Ama klitorise mudahale edilmedi zaten sadece sağ dudak işlem gordu. Doktor ismi almak isteyenlere ozelden yazacağım doktor ovup kimseyi mağdur etmek istemiyorum. İstanbul ya da Ankara'da olmadım zaten. Sadece aklıma takılan bir kısım var, dudaklar cok mu kesildi acaba diye. Yani dışarıdan sarkan bir şey yok ayrıca annem de normal olduğunu soyledi ama bilemiyorum. Diger her şeyden memnun kaldım. Okuduğunuz icin teşekkurler..