Kendimi bildim bileli ozel bolgem ile ilgili sorunlularım vardı, guvensizlik.. gecen sene genital bolge estetiği olmaya karar verdim. İlk ameliyamtımdan sonra sonuctan memnun kalmadım, ikinci ameliyatı ilkinden 9 ay sonra oldum. Sonuc beni yine memnun etmedi. Daha sonra Dr. Suleyman Eserdağ ’ı tesaduf buldum. İlk iki ameliyatı olduğum doktor cok başarılı bir estetisyen olmasına rağmen genital bolge ameliyatlarını kadın hastalıkları uzmanı bir doktora yaptırmanın doğru olduğunu oğrendim. Dr. Eserdağ ile goruşmemizde aldığım pozitif enerji ve konuya son derece hakim olması, benim şikayetlerimi kendisinin gorup soylemesi beni inanılmaz rahatlattı. 3. Uc ameliyatı olmaktan cok korkuyordum, daha kotu bir sonuc almaktan korkuyordum. Şimdi ameliyatımın 5. Gunu ve sonuc inanılmaz başarılı. Size onerim; sizi mutsuz eden, guvensizlik yaratan bir durum soz konusuysa bununla yaşamamanız. Bu durumu değiştirmek o kadar basit ki. Onemli olan doğru doktoru bulmanız. Dr Suleyman Eserdağ ’ı bulduğum icin cok şanslıyım.