Arkadaşlar merhaba , daha onceden uye olmuş surekli acılan konuları takip etmeme rağmen hicbir gonderiye yorum yapmamış veya konu acmamıştım. Şuan ilk konumu benle aynı dertle muzdarip,fakat bu konuda belli cekinceleri olan kadınlara bir oneri yazısı olarak acıyorum.Şuan bekarım , hayatımda biri yok ve gundemde bir evlilikte yok cekineceğim kimse yok fakat oldum olası vajinamın goruntusu beni cok rahatsız etmiştir, ic dudakları abartılı derecede buyuk etli , dudak yapısı dışarda ve ustunede sarkıktı,resmen ucube gibiydi arkadaşlar, ve kendi ozguvenim ve psikolojim icin bunu duzeltme kararı alıp kendi şehrimde bilinen unlu bir estetik cerreha amilyat oldum, fakat inanın cok pişman oldum, cunku gittiğim doktor aşırı ilgisiz ve cesaretlendireceğine “bu organ guzellik yarışmasına katılacak değil insanın kendiyle bu kadar oynaması doğru değil ama rahatsız edecek bir yapı var orda yinede” gibi laflarla daha cok gururumu ve ozguvenimi kırdı cok utandım , ki beyefendinin işi estetik zaten kendi goruntusunden hoşlanmayan insanlardan ekmek yerken nasıl boyle bir laf kuruyor anlamış değilim!!burnumu beğenmesem sorun yok ama vajinamı beğenmeyince mi sıkıntı!ki sacımı bile boyatmaya cekinen bir insanım empati 0 adamda,neremle oynamışsam daha once

amilyat oldum lakin amilyat sonrası goruntu beni memnun etmediği gibi ilgisizliği beni cileden cıkarttı bana temizlik onerisinde bile bulunmadı zar zor sorarak ağzından aldım, sorunca her tuvaletten sonra batikonla sil orkid tak dedi, bu surecte orkid ve batikon ikilisi (batikonu mikrop kapmasın diye cok kullandım) benim oramı pişirdi kuruttu ve piştiği icin rengi karardı. Artık hem cirkin hemde kara bir vajinaya sahiptim yani anlayacağınız arkadaşlar

eveeeet şimdi gelelim asıl kısma ,2. Amilyat icin Annemle doktor araştırıp bizden 6 saat uzaktaki Ankara ’da internet uzerinden kozmetik jinekolog Dr. Suleyman ESERDAĞ ’ı bulduk.başka şehirdeki bilmediğin bir doktora kimsenin onerisi olmadan gitmek gercekten deli cesareti istiyor,Neyle karşılağacağınızdan habersizsiniz sonucta

sonuc olarak 2 gun once bana lazerle renk acma, mezotetapi, labioplasti uyguladı , bir oncekinden daha cok işlem yapılmasına rağmen amilyat sonra cok daha rahat gecti , ve cok ilgili bir doktor her sorunuza sabırla cevap veriyor, hadi ben amilyatı yaptım sende odemeyi yaptın herkes kendi yoluna demiyor olayın sonrasını takip ediyor ,klinikten ertesi gun nasıl olduğuma dair telefon aldım.ne yapılması gerektiğine dair acıklama yapılıp bunların unutulma ihtimaline karşı size bir cıktısını veriyorlar

amilyatla ilgili sıkıntım yok cok sukur inşallahta olmaz , bu hafif odemli dikişli haliyle bile vajinamın goruntusu hoşuma gidiyor, suan tek problemim kullandiğim antibiyotiğin beni ishal yapması oda doktorun elinde olan bir şey değil ztn , o da olmasaydı herşey super olacaktı

ama oldu napalım ben ilkin goruntu icin estetikciye gitmeliyim diye bir gaflete duştum, ki kadın doğumcuların bile kendi icinde bir uzmanlık alanı var doktoru buna gore secmek gerekiyor

Doktor Suleyman Eserdağ ’a gidebilirsiniz ,farklı şehirdeyseniz telefonla iletişim kurabilirsiniz,

Ankara /istanbulda hizmet veriyor diye biliyorum, ben Ankara daha yakın diye ankarayı tercih ettim , kliniğin yeride cok guzel merkezi biyerde ,2 adım otedede otel var cuzzi rakama, yol iz bilmeden hallettik işimizi cok şukur

şu rengi falanda goreydim ,henuz renk icin bir sey diyemiyorum cunku gormedim bunun icinde 2 ay sonra yazarım tum sonucları.cok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar

okuyan gozleriniz dert gormesin,umarım yardımcı olur yzı,mutlu kalın, hayırlı gunler.