Masturbasyon sonucu bekaret kaybı...
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Masturbasyon sonucu bekaret kaybı...
-
13-09-2022, 17:30:20merhaba arkadaşlar. benim durumum sizlerden biraz farklı. ben şu an obezite hastasıyım yaklaşık 130 kiloyum. cok zor bir donemden gectim. ailemle ve cevremle fikir ayrılıklarım oldu. kendimi eve kapadım depresyondaydım. uzun zamandır red ettiğim bir şey yapmaya başladım. 22 yaşındayım ve bu zamana kadar hic erkek arkadaşım olmadı. bende cok istemedim zaten uzak durdum hep. elimle masturbasyonu denedim beceremedim. sonra yastığa surtunerek olabileceğini okudum netten. ve yapmaya başladım. vajina bolgem cok etli olduğu icin bastırmaktan korkmadım. daha doğrusu umursamadım. hicbir şey umrumda değildi. pazar gecesi yaptıktan sonra kulodumda bir damla kan gordum. pijamama da gecmiş. kullandığım yastığada. o bir damla kanı gorduğumden beri psikolojim altust olmuş durumda. bekaretimi bu şekilde kaybettiğimi duşunmekten cıldırıcam. işin aslı bunun olabileceğini biliyordum bu kadar zorlamamam gerektiğini. umursamıyordum. nasıl olsa benle kimse ilgilenmeyecek diye duşundum. şimdi cok uzak bir ihtimal ama olurda ilerde kilo verip sağlıma kavuştuğumda evlenicek olursam ne yapacağımı duşunuyorum. bu konu hakkında hic bilgim yok. flep ve gecici yontem varmış. bu yontemi yaptıranlar bana biraz bilgi verebilirmi? bunu birileriyle paylaşmam lazım. sorular kafamın icinde donup duruyor. mesela yaptırıcak olsam nereye başvurucam. sanırım ozel hastaneler yapmıyormuş. ozel kadın kliniklerimi yoksa direk jinekolog muayyanesinemi gidicem. biliyorum daha ortada hicbir şey yok ama bunu yaptırmak zorunda olabilirim ve bilgi sahibi olmak istiyorum. bu operasyonları gecirenler tecrubelerini benimle paylaşırsa cok sevinicem. yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım var. şimdiden teşekkurler.