klitoris estetiği
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- klitoris estetiği
-
13-09-2022, 17:28:15Merhabalar oncelikle bu yazıyı benim gibi başkaları MAĞDUR olmasın dye yazıyorum.bundan 2 hafta once işlem icin gittim.klitoris estetiği arkaddaşlar yabi daha acıklayıcısı şu şekilde klitorisn ustunde fazlalık vardı onu kapatan et parcası buyuktu amacım onu kucultmekti.goruşmeye girdim odasına muayne etti tamam yapılır lokal anestezi dedi.bundan once goruştuğum butun doktorlar uyutarak yapıldıgını soyledi neden sizde boyle dedim bana gerek yok dedi.neyse ilk karşılamadıkş oturdugunuz yer kaliteli duruyor suslenmiş goz boyayıcı şekilde elit duruyor burası yakın diye burayı sectim ve yıldızı 5 diye arkadaşkar birde aciliyet vardı .ilişkiye gircektim o goruntuyle girmek istemedim ama şuan onu mumla arıyorum.işleme alınıcakken odayı gordum 3 tane perde cekmeler bolum bolum icerisi kan kokuyor hijyen sıfır nasıl ben o masaya yattım bilmiyorum.serum takılcaktı yanında calışan hemşire sanıyorum ben damar yolu acıcaktı bir yaptı olmadı iki yaptı olmadı uc yaptınolmadı artık canımın yanıdgını soyleyince diger kolumdan almayı denedi sonubda aldı damarımı patlatmış. Hermeyse işlem icin geldi dr igne yaptu iki tane bana bişeyler oldu o an butun hayatım flim gibi gozumun onunden gect ellerim uyuştu titremeye başladı nefessiz kaldım hemen bana ordan oksijen taktılar kustum.rahatladım ama aglıyorum bi yandan ben istemyiorum diye vazgecmiyim diye bana gecicek tamam kendini kastın ondan .bu cumleleri kuruyor .sonra hemen başladı bildiginiz butun sesleri duyuyorusnuz igrenbc bi duygu maksla kesme sesi lazerle cizme sesi acıda hissettim baya dikiş yaparken hissetim.o sırada kafam dagılsın diye yanında ki kızla konuşmaya başladım bide damar yolunu acamadı dedim sen liseden mi hemşiresin bana hayır cevabını altı yıldır orda calıştıgını ve o şeklide ogrendigini soyledi iyice tiksindim.herşry bitti eve gittim 1 hafta gecti hala kanama vardı sonra o bolgeyi silerken dudak kısmının tekinin asagıda oldugunu farkettim.direk baktım ve aradım orayı dr hanımjn bumarası yok orda calışanlarla goruşuyorsunuz bana sacma sapan cevaplar vediler o an korkudan cok bakamadım ama bu akşam artık tak etti cabıma cunku hala acısı dinmedi baktıgım gibi ikinci şoku yaşadım.kesip bırakılmış.dudagım ondan asagıda duruyor yarın gidip bunun goruşmesini yapıcam şuan paramparca durumda kendi paramla kendime eziyrt ettim sakın yapmayın arkadaşlar sakın