Vajina girişi (perine) duzeltme olmak icin burada hic kotu yorum olmadığı icin de kendisini tercih ettim fakat kendisi yaptığı ameliyattan sonra daha da kotu bir hale getirdi vajinamı. Dikişlerim enfeksiyon kapmış ve 2. kez dikiş atarak 15 gun boyunca acılı ve cok kotu gunler geceler gecirdim. Ustelik enfeksiyon sebebimin kilolu olduğum icin olduğunu daha sonra da insulin direncim olduğu icin olduğunu soyledi. 3. kez genel anestezi altında dikiş atmayı istediler fakat ben istemedim. Sayesinde cok acılar cektim ve sonunda yine bana kalan dikiş izleri oldu. Ameliyattan once cok basit olduğunu ve 2 gune iş hayatıma doneceğimi soyledi fakat ben yaklaşık 1 hafta işe gidemedim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Benim gibi mağdur olanlar bu şekilde paylaşırsa başka hastalarda benim gibi mağdur olmasın isterim.
Tavsiyem asla ama asla yaptırmayın.
Op. Dr. Nurdan Okuyucuoğlu Leylek ile olan tecrubem ve mağduriyetimle ilgili bilgi vermek istedim.
Genital Estetik Ameliyatım, Perinoplasti, Perine Estetiği, Vajina Daraltma, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Kadıkoy Op. Dr. Nurdan Okuyucuoğlu Leylek
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Genital Estetik Ameliyatım, Perinoplasti, Perine Estetiği, Vajina Daraltma, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Kadıkoy Op. Dr. Nurdan Okuyucuoğlu Leylek