Oncelikle herkese merhaba! (bu yazı biraz uzun olacak Ben 24 yaşında bekar bir genc kızım
Bence,Genital estetik konusu gercekten hassas ve goruntu dışında bircok problemi barındıran bir konu.Bizzat bu konuda kendimi bildim bileli bircok sıkıntı yaşadım.Bir turk kadını olarak,bizim toplumumuzda bu konunun birkac tık daha sıkıntılı olabileceği gerceğini de anladım.En basiti,bu konuyu artık bir sonuca ulaştırma kararı aldığınızda,daha fazla icinizde tutamayıp bir arkadaşınız ile veya aile bireyiniz ile paylaştığınızda genellikle tepkiler eminim ki benzer oluyor, “seven boyle sevsin”, “herşey cinsellik değildir”, “bence o bolgene estetik yapmamalısın” gibi bircok yorum.
Arkadaslar, genital estetik konusu,estetik problemden daha cok, piskolojik durumunuzu,yaşam kalitenizi ve hatta bazı durumlarda (kotu kokular,nemli mukoza dolayısı ile mantara yatkınlık) sağlığınızı dahi etkileyebiliyor.
Entellektuel donanımın yanı sıra, estetik gorunumun de ozguvene aynı oranda etkisii olduğu inancındayım. Eğer bu konuda rahatsızlığınız var ise, umarım bu yazıyI okuyorsunuzdur ve sonraki adımınız ise az sonra size bahsedeceğim muhteşem adama ulaşmak olur.
Şahsıma donecek olursam,ilişkilerimde rahatca cinsel bağ geliştirememekle beraber,neden boyleyim? Gibi duşuncelere defalarca kapılarak piskolojime uyguladıgım baskıların ve neticesinde hareketlerime yansıyan gerginliğin yanı sıra, bikini giyip denize gitmek kadar basit ve doğal bir eylemin bile bir utanc durumu ve kaygılı bir aktivite halini alması, spor taytı giyip rahatca spor dahi yapamamak gibi gunluk yaşam kalitemi etkileyen daha sayamadığım bircok kotu anım oldu.
Artık buna bir son vermemek icin bir sebebim yoktu
Bir Guzellik uzmanı/estetisyen olarak, bu konularda cok titiz ve tabiri caizse mızırımdır.
Yıllarca yaptığım ve birturlu sonuca ulastıramadığım araştırmalar da dahil olmak uzere son 1 ayda sormadığım bilir kişi arastırmadığım makale,kaynak kalmadı.tum oklar guzel kalpli,sıcak kalpli harika doktorumu gosteriyordu,
Bu konuda bircok aktif hekim bulabilirsiniz fakat doğrudan Genital Estetik uzmanı olmakla birlikte (kısacası nokta atışı yapmış olursunuz) bu konuda farklı ulkelerde de kendini kanıtlamış olup, şu anda eğitimlerini vermekte.boylesine başarı dolu bir gecmisin ardında bir turk doktorunun olması bizler icin ayrı bir onur gurur ve şanstır

Google a ismini yazarsanız akademik gecmişi ile ilgili tum verilere ve hatta videolara ulaşabilirsiniz.
Son olarak ozellikle turk kadınlarına ricam, kendinize guvenin ve olumsuz yorumlara kulak asmadan gerekirse tek başınıza yola koyulun, yaşadığınız şeyi her gun tekrar tekrar yaşayan sizsiniz,başkası değil.
Maddi acıdan kişinin problemine gore ve sececeğiniz doktorun uzmanlığına,kalitesine,insiyatifine gore değişkenlik gosteren bir konu olduğu icin, tek soyleyebileceğim şey, bu değişimi yaşayan biri olarak bu duygunun, ozguveni geri kazanmanın rakamlarda bir karşılığı yok,en iyi şekilde olması yeterli bir olcut Para gelip geciyor sonucta.fakat yine de bircok daha az bilgiye sahip oldugunu gorduğum yerlere gore aldığım rakamların altında oldugunu soyleyebilirim.
Benim yaşadığım problemi tam olarak merak edenler icin son bir paragraf daha ekliyorum
ic dudaklarda yani labialarda genetik ve birazda pkos hastası olmamla Alakalı olarak irileşme ve sarkma soz konusuydu. Ve bu katmanlar klitoral hood dediğimiz klitorisin uzerinden başlayarak devam eden bir tabaka. Dolayısıyla bana hudoplasti ile birlikte lapioplasti uygulandı.bugun 5.gun ve daha şimdiden işimin başına dondum, ağrım neredeyse hic yok, goruntudeki değişimi keşke gorebilseniz. Sanki 2 farklı kişiye ait gibi his kaybı konusu beni en cok urkuten konuydu, arastırmalar sonucunda his kaybı yaşamamanın tek yolunun, doğrudan bu konuda uzmanlığı olan ve doğru ekip ve ekipmanla calışan bir doktor olması gerektiği.

Umarım bu konuda soru işaretleri olan kadınlara bu yazı bir umut olur, unutmayın,herseyden ve herkesten once kendimizi sevmemiz onemli, kendinizi sevmek icin ne gerekiyorsa yapın genital estetik olsa Bile!