Yeni uyeyim ama sık sık burayı takip eder okurdum bu işlemi yaptıranların yorumlarını okuyarak bir yol bulmaya calıştım hep. Şuan 22 yasimdayim 17 yaşımda iken sevgilimle birlikte olmustum şimdi klasik bahane gibi gelmesin harbiden guvendim inandim teslim ettim kendimi bazen gecmişe donunce diyorum nasıl cesaret etmisimde yapmışım kendimi toparlamam cok uzun zaman almışti ama hayat bir şekilde devam ediyor sevgilim polis olmuştu meslegide olunca o zamanlar dedim kesin evleniriz de ama beni terk etti oylece kaldım nişanlandı şuan hayatına cok guzel devam ediyor beni ise defalarca aşağıladı bu yuzden. Universite okuyorum şuan hayatıma kimseyi alamıyorum ne guvenim var nede cesaretim boyle etrafımda evlenen ciftler yada birbirini seven sevgililer gorunce icime birşey oturuyor yaptığım hatam ne hale getirdi beni mezun olana kadar aklımda evlilik yok zaten goruştuğum biride yok bu işlemi yaptıranlar sadece sizlerden tavsiye yorum istiyorum sonucu olumlu oldumu hangi doktoru tavsiye edersiniz gecici yada kalici yaptıranlar diyarbakırda yaşıyorum durumumu kimse bilmediği icin cok uzak bir şehire tek başıma gidemem istanbul mesela ama ankara da varsa iyi bir doktor yada bildiğiniz cevre illerde başka doktor yazabilirsiniz ve sizlerden ricam lutfen kınamayın kırıcı şeyler yazmayın beni en iyi başına gelen kişiler anlayabilir