Merhabalar arkadaşlar....2013 ve 2014 yıllarında,buyuk umitlerle,buyuk beklentilerle olduğum iki labiaplasti ameliyatım dan da istediğimi ve beklediğimi bulamadım..ilk ameliyatımı kutlugul yuksel yapmıştı,hem goruntu,hem de işlevsellik olarak eskisinden daha berbattı..Bir yıl sonra,goruntuyu biraz daha toparlayıp,istediğim şekle getirmesi icin,hanife Akınoğlu'na gittim.Sağolsun hanife hanım,sanatını konuşturdu,gayet iyi bi şekle soktu....Fakat sanıyorum ki ilk ameliyatımda,Kutlugul yuksel ,kucuk dudaklarla birlikte,bircok zevk noktalarını ve sinirlerini de almış olacak ki,hicbir şekilde uyarılamaz,cinsel ilişkiden zevk alamaz,sonucta da orgazm duygusunu hic yaşayamaz oldum..sadece yuzeysel bir zevk hissediyorum hepsi o kadar...
Bu ameliyatı hic kimseye onermiyorum,eski gunlerimi arıyorum,cinsel hayatta cok eksiklikler oluyor,ameliyat yapıldıktan sonra hicbir zaman orijinal hali gibi olmuyor,tatmin edici olan cinsel hayatım bu ameliyatla birlikte yok oldu diyebilirim...Goruntusu ne kadar cirkin olursa olsun,onemli olan cinsel hayatttaki mutlulugunuz...hangi dr yaparsa yapsın,demekki Allah'ın yarattığında varmış bi hikmet...ic dudakların alınması ile birlikte,haz alınan sinirler de alınıyor ve hic zevk alamaz oluyorsunuz...onun icindir ki ,hicbir bayan,ozellikle de genc kızlar veya cinsel hayata yeni başlayacak olanlara kesinlikle tavsiyem,bu ameliyatı olmamaları,mazaallah cinsel hayatınız daha başlamadan bitebilir... İnternette,bilhassa dr.ların sitelerinde ve estetik yapılan kliniklerde şaşaalı,gosterişli reklamları yapılıyor,hem de hic acısız ağrısız diye,bunların gercekle uzaktan yakından ilgisi yok...hem acılı,ağrılı ve de uzun suren bir iyileşme sureci olan bu operasyonun,başka hicbir bayanı mağdur etmesini istemediğim icin yaziyorum...Doktorların tek derdi PARA...Bu operasyonun risklerinden bile bahsetmiyorlar hastalara...Cinsel hayatlarını nasıl olumsuz etkileyebileceğini(bu dudakların ic kısımları meğer zevk ve haz alınan dokularmış)hic bir şekilde anlatmıyorlar..Labiaların kesilip atılması demek,cinsel hayatındaki zevki,tutkuyu ve hazzı da yaşamından cıkarıp atmak demek oluyor....Lutfen yazdıklarıma itibar edin...Bu ameliyatı olacak hanımlardan vazgecmelerini istiyorum,cunku bu işin donuşu yooookk...Ben bu hataya duştum,başka hicbir hemcinsimin duşmesini istemem...İşlevsellik her zaman icin goruntuden daha onemli,zaten goruntu de erkeklerin cok da umrunda değil,ama şehvetli bir kadın her zaman icin erkeklerin tercihidir... Benim yazacaklarım bu kadar arkadaşlar ,olumsuzluklarla sonuclanan,bircok kişiden de aynı şeyleri duyduğum bu operasyon hakkında sizi Allah Rızası icin uyarmak istedim...HOŞCAKALIN...
Kesinlikle Labioplasti Olmayın Hanımlar!!!!!!!
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Kesinlikle Labioplasti Olmayın Hanımlar!!!!!!!