Merhabalar. Yaklaşık 15 senedir sarkmış olan ic dudaklarımdan cok rahatsızdım ve bir sağlık calışanı olarak 10 senedir en iyi bildiğiniz, en kurumsal hastanelerde gorev alıyorum ve yuzlerce doktorla birlikte calıştım, kac tane kadın doğum uzmanı tanıdım sayamıyorum artık. Hic cekinmeden coğuna muayene oldum ve labioplasti ameliyatı olmak istediğimi soyledim. Bazısı gerek yok aslında ama yapılabilir tabi dedi cok ilgisiz ve bilgisiz bir modda, bazısı kesinlikle onermiyoruz dedi kestirip attı, bazısı da yaparım ben dedi ama sorduğumda mesleki hayatı boyunca bu ameliyatı sadece bir iki kez yapmış. Kısacası herhangi bir kadın doğum uzmanından kesinlikle destek almayın bu konuda, kıymetli vaktinizi ve paranızı harcamayın boşuna. Bu işin tartışmasız tek bir adresi var; DR SULEYMAN ESERDAĞ !!! İyi ki tanıdım onu ve ekibini, bunca yıl neden beklemişim, neden en başında Suleyman Bey'i bulup ona gitmemişim o kadar kızıyorum ki kendime. Zaten bir kişi aynı anda bir suru konuda uzmanlaşamaz. Tek bir şeye odaklanıp, yıllarını o işe verip, bu doğrultuda binlerce hasta bakan birinin ne kadar tecrubeli olduğunu gormek cok zor değil. Dr. Suleyman Eserdağ ile gidip tanışın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız Kendisi de Dr. Servet Calıkoğlu da cok tatlı ve cok kibarlar; insana cok guven veriyorlar ve cok ilgililer, herşeyi en ince detayına kadar anlatıp bilgilendiriyolar ve evinizde gibi hissettiriyorlar size kendinizi.
Ameliyat surecinden de bahsetmeden gecmiyim tedirginlik yaşayanlara yardımcı olmak adına. İşlemden once verilen ilac sayesinde cok tatlı bir uykuya dalıyorsunuz, siz uyurken ve hicbir şey hissetmiyorken, lokal anestezi işlemi bitmiş oluyor. Gozunuzu actıktan sonra muzik ve sohbet eşliğinde ameliyatınız gercekleşiyor, yani şuan komik gelebilir bu soylediğim ama cok konforlu ve keyifli 1 saat 15 dak gecirdim

her ay gittiğim lazer epilasyondaki acı şu olaydan beter yani oyle soyliyim. İşlemden sonra biraz yatarak dinlendim orada, 2-3 saat sonra da tek başıma cıkıp taksiye atlayıp eve gittim. Akabinde 3 gun istirahat ettim (aslında 2.gun gayet rahat yuruyordum, hareket edebiliyordum ama doktorlar odem olmaması icin yat dediler diye yattım). 3 gunden sonra gunluk yaşamıma geri dondum, işime gittim rahatlıkla, 5. gun AVM geziyordum
Suleyman Eserdağ cok pahalı diyenler olmuş yazılarında, bunun icin de son bir not; inanın piyasadan cok farklı değil, olsa bile o farka bakmayın sakın, bu işi hayatınızda bir kez yaptırıyorsunuz ve en profesyonel kişiye teslim edin kendinizi kesinlikle!!! Ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna soylememiş atalarımız, sonra pişman olursanız daha cok uğraşmak zorunda kalırsınız.
Umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur ve faydalı olabilmişimdir. Partneriz veya aileniz bu konuda size destek olmayabilir, gerek yok boşver falan diyebilir ama sakın dinlemeyin onları. Kendimi şuan cok mutlu hissediyorum ve yıllardır yaptırıyım diye duşunup yaptırmadığım ne varsa (dudak dolgusu, botoks, meme estetiği vs) hepsini sıraya koydum şimdi