Foruma baktım Ceza Sagopa sozleri falan paylaşılıyor , ben de şu sıralar baya baya dinlediğim harika bi ismin sozlerini paylaşayım dedim

Hem tanımayan arkadaşlar icin bi tanıtım konusu da olabilir

Şehrin Kartalı albumu , solo şarkıları ve başka albumlerdeki featlerinin coğunu dinlemediğim icin yazamadım malesef .

Kafeste sakama bakmak istemiştim ki olmuş , yemini suyunu eksik etmemiştim o da nankormuş ! (Zemheri)

Fecre yaklaşırken yanıma gel vesile ol ki , ben bu gecelerin birinde sana uyanmak istedim. (Zemheri)

Dışarıdan bakınca guluyorum da guluyorum be tenim saydam olsa icimi gorurdun ki oluyorum !
Ben evime doğru her adımda yaşlanırken bildiğimi bilmeyenler hep arkamdan guluyordur ! (Zemheri)

Muzik ruha gıda verir , muzik yapmak aclık lan .. (Doğru Yanlış ft. Kayra)

Camurdan ateşlerle pişti Adem olumle.. (Huzur ft. Grejuva)

Obsesyonun nedenlerinden arınmakta neydi ? Kompusyon suzgecinde gecen 20 yıldan iyidir. (Huzur ft. Grejuva)

Katıksız uykularıma bahşedilen vahşetin , icimda kambur oldu geleceğim nedir kerametin ? (Huzur ft. Grejuva)

Kadın suretinde gorunen şeytan indi borsaya . (Huzur ft. Grejuva)

Es kaza duşunceler taşarsa kafatasımdan kırılacaktı kafamı defalarca vurduğum bu sert kaya. (Huzur ft. Grejuva)

İcimde kitabı sakladım icimde hikayen yarım , nasıl bir iştir ? Soluduğum havayla ayyaşım. (Huzur ft. Grejuva)

Esvetin o siyah rengi tamahkÂrlığımdır , yoluma huzunler doşenmiş haritalarsa karmaşık .. (Huzur ft. Grejuva)

Katafalka yakışmış resmim , herkes beğenmiş . (Gunah Kecisi ft. Da Poet)

Benim aklımdan zorum var ve benim aklımda yorumlar
Ve benim hakkımdan gelemez hic bi i.ne gaz odasında yan ! (Battle Semaisi ft. Chernobil & Sybra)

O kadar dolmuşum ki ağlamak bile zorla , gulememekse acının en yalın hali bana fazla. (Sepya)

Bakınca eritiyor o guneşe doymuş gozleri .. (Sepya)

Yanımda hayallerimi sardığım battaniyem ve gonluk infilak edişleri tukendi nefesim. (Sepya)

Git ona git gercek sevdiğinle kucaklaş , duşuyorum dudaklarından hayatımdan uzaklaş!
Bilirsin bu aralar cok derdim oldu boğuldum , seninde yuzunu astım uzgunum benimle yoruldun!
Benim hayatta istediğim hicbirşey olmadı , bi seni cok istedim senin de icin benle dolmadı
Koskoca İstanbul'da beni mi buldun be kadın ? Allahın belası bi adamım yanımda kimse kalmadı. (Sepya)

Bırakma , beni bir an bile hic bırakma .. Bencil isteğimden oturu affet asla bırakma !
Sana bi soz verip bugun kendimden geciyorum , dunya beni yutmadıkca seni asla bırakmam.. (Sepya)

Geliyor ustume tarihin en zehir sozu , aslında cam kadar şeffaftır aşk gorursunuz . (Sepya)

Kanım kurusun ruhumun tek sahibi sensin yemin . (Sepya)

Acıma duygularını gotur benden uzaklara , sessizlikle yoğruluyorum sen gidince yarına ..
İcimde umutlar boğarken gozun gozume değmesin , kırılsın protein bağı ve kapansın gozlerim .. (Sepya)

Yalanla donen carkların birinde yazıyor aşk , gozyaşıyla duruladım bu kalbi temizdir inan. (Sepya)

Ben onun saclarından kac ruyayı ordum , hem ben onun ruyalarındayken kac sabaha oldum? (Semazen Etekleri)

Akli dengem avuclarıma kına misali calındı. (Semazen Etekleri)

Serap olur ruya olur husran olur sonu , beni bırakma korpe yureğim el yolunda mahvolur
Kaba hesaba dokersem son uc yılımda ah dolu , kime selamını iletsemde eli yuzumde şamar olur! (Kabul Gor ft. Nafta)

İcim dışım bir oldu o yuzden terkettiler , bu boşluk guluşlerimi aldı iyimserdim eskiden..
El insaf demeye yuzum yoksa kimin yuzunden ? Her insan hayatımdan bişey caldı gecerken .. (Kabul Gor ft. Nafta)

Kaburganın kırılma nedeni benim punchlarım ! (Satsujin)

Yuzunu gorduğum kareden ciğerlerini disslerim . (Satsujin)

İnanmaktan oteye gecmiyor bu hayat gecmiyor ! (Ekimoz)

Her anımı kendimden habersiz gecirseydim gulerdim . (Ekimoz)

Kelimeler anlamdan yoksun olsa kac yazar ? Ben anlatırsam kelimeler yanımdan oteye kalkamaz .
Gorduklerime kanmamam cok şey gorduğum icindir , şuanda dinlediğin bi şarkı değil benim icimdir ! (Ekimoz)

İstanbul kadar sınırsız olsaydın kadın , nostaljini hep BOĞAZ lı kazaklarda aradım..
Adını duyduğum sıfatlar senden yana yaralı bende adını icime koydum en buyuk yarayla savaşıp. (Ekimoz)

Mesafe sanardım elimle anlım arasını . (Ekimoz)

Neden kufur ettiğimi bilmeyenler sussun , a.ına kodumun hayatında bugune kadar sustum . (Ekimoz)

Ahiretten ilham her akşam odama ziyaret , ben olumden yazarken hepinizin kulakta ziyafet
Duşundunuz mu hic neden bu Adem ağlamaz ? Lan benim ki ağladığımı şarkılarda saklamak !
Anlamazsınız , anlamayın zaten anladım diyenler anladıklarından bile bihaber.. (Ağlamaz ft. Sybra)

Kanımın kaynadığını hissedince uzak dur ben insanlığımı kaybederken arkama gec tuzak kur . (Kırık Sandalya ft. Sybra & Surveyan)

Peşime adam takın isterseniz ordu , Sedat Peker dayım değil oğlum tek başıma koydum (Kırık Sandalye ft. Sybra & Surveyan)

Benimle boş konuşma oldurceksen hızlı oldur. (Gozum Dondu - No.1 Diss)

İstediğim mukemellik değil mutevaziliktir . (Gozum Dondu - No.1 Diss)

Kalaşnikovun tahribatı rap kadar derin değil . (Gozum Dondu - No.1 Diss)

Ben demokrat değilim olum her bi b.ku kabullenmem !
Sana bi punch hazırladım otur bi bak tadından yinmez ;
Ağzına sığmaz don arkanı nasılsa pozisyon bol
Senin memlekette horozlar senden daha Sayko ! (Gozum Dondu - No.1 Diss)

Hayatın eli ağır surekli surata calışmakta , baya bi yol katettim icten ice catışmamda ,
Hayali arkadaşlar uykularımı paylaşırken , uykusuzluktan ilham alıp satırlar oluşmakta. (Sustalıyla Bileğin Aşkı ft. Dramelodi & Cevap & Sairfilmenam)

Olan biten odamda donuyor gozlerim kısık , suratli zamandan bi bereket alamadım ki ben yazık.
(Sustalıyla Bileğin Aşkı ft. Dramelodi & Cevap & Sairfilmenam)

Sabaha uyanmak değilde geceyi boğmak isteğiydi uykusuzluğun bahanesi .
(Sustalıyla Bileğin Aşkı ft. Dramelodi & Cevap & Sairfilmenam)

Şehrimi kargalar istila etmek istediğinde bu kartal doğsun . (Defansif Atak ft. Sairfilmenam)

Hesaplarına hic katmadığın adam , ne istesende hic sevmediğin adam
Kan avına cıktı ve şimdi peşinde kacabiliyorsan kac biz buluruz .
(Defansif Atak ft. Sairfilmenam)

Şiddeti ben cocukkende sevdim herkesin dediği tek şey "deli"
Kan gorup ağlayan i.neler gelip beni s.kecekmiş guldurme beni !
Sakin duruyorsam edepten ağzın susmasa da diretmem kocum
Her kelimene 5 punch seni s.kmeye kıyamıyorum o yuzden susun !

Ak g.tunu gormeyip kendi zenci sanan herkese herkese hucum
Zahiri kelimelerden bir sıra dizsem herkes gorurdu sucu
Cenabet ağzına aldığın ismimi kirletme eğer beynin varsa
Yoksa ucuncu album kapağıma seni s.kerken resimler koycam !

Kimseye derdini anlatamazsın ****** değilsen olmuyor !
Milli olmayan adamlar hep karı kızdan rap yapar olmuyor ..
Ne yaptıysam kendim yaptım hic bir mecrada dayım yok
Hicvin icinde ayıp yok hic bir makamda gozum yok !

Gunahın kecisi koprulerine engel olmalı , mitralyozlerim capraz ateş kafanı bulmalı !
Verdiklerinin 10 katıyla odedim eski borcumu , verniklerini soktuğun bi tahta masada mahsurum .
Ne farkederki ha hak ha b.k yiyen ,
KOLLARIMDA ZİNCİR OL BEN OZGURLUĞUME MAHKUMUM ! (Kan Orucu ft. Grejuva & Ferman & Sybra - No.1 Diss)

Beni yok sayın , yanımda bi kac dostum olsun gerisi boş bayım , bu ara boştayım . İcim dışıma baskı uygular yuzume bakmayın . (Kemancı)

Kadın sus ! Kadın gul ! Tadı bugunde tuzsuz hayatım ve anlamlarına yuklediğim değerler azaldı . (Kemancı)

Kabuksuz yaralarımdan arınmakla meşgulum , bi gun bu şehre donduğunde yokluğumdan bıkarsın . (Kemancı)

Anlaman gerek , yuzumden akan golgen olmasın .. Ağlamak gibiydi yuzune dokunmak .
Bir şehir uzağımda sesin kısık kırılgan , senin duğumlu dudaklarına başka bi ben dokunamaz ! (Sakura)

Hic olmazsa git bu gece konuşmam kadın
Hic olmazsa sus buraya alışmam kadın
Hic olmamış gibi git varlığından sakınırım
Ben otursam bu yerde inan kendi başıma sapıtırım. (Sakura)

Kan revan serabım vakti dolan oder hep hesabı
Kapat bu sayfalardan usandım !
Kac zaman gecerse gecsin hepsini yaktım darılma ben elden gelen ne varsa hepsini yaptım .. (Sakura)

Bilinmezin sınırından bi veda ver bana , kimin nesiyim boşver onu ve son defa bi sigara yak ..
Silinmesin hic derken imkansıza merhaba . (Sakura)

Pandeminoum benim yerim , cıkış yok bu yalandan ve evrenin dibindeyim .
Cedric olup hep 8 yaşında kalmak istedim ..
(Pandemonium)

Şu ustunde yazanlarla daha durusttur sigaram ! (Pandemonium)