Merhaba kızlar

Buradaki bazı kotu yorumlara aldırmadan ameliyatımı oldum. Cunku ucreti diğer doktorlara gore cok uygundu. Malesef toplum yuzunden maruz kaldığımız bu iğrenc durumdan kurtulmak icin cok para vermeyi sacma buluyorum. Hele bazı paragoz doktorlar 4-7 bin tl arasında ucret istiyor. Bu işlemi zaten psikolojimiz altust toplum dayatması yuzunden hayatta kalmak icin oluyoruz bide ustune cok ucret isteyen doktorları duyarsız buluyorum. Doktorum ve asistanı gayet iyilerdi yardımcı oldular sağolsunlar burda anlatıldığı gibi değildi.

Once koldan sakinleştirici iğne yapıldı. Sonra uyuşturucu iğne yapıldı. Ve ameliyat başladı. Sakinleştirici yapıldığı icin amelyatım rahat gecti hatta uyuşturucu iğneyi hissetmedim bile. Tabi bazen dikilirken hissettiğim oldu canım acımadı ama. Vajina daraltma işlemini doktor ek ucret almadan yapıyor. İlk gun cok ağrım oldu hep yattım. Ağrılarım ilk 3 gun devam etti. Ağrı kesici kullandım. Wcden sonra baticon kullandım. Antibiyotik kullandım. İlk 15 gun normal oturduğumda veya ani hareket ettiğimde batma oldu. Ve benden bayağı kan geldi yine ilk 1 hafta ped kullandım. Hassas bir yapım var. Cok korktum acaba tutmadı mı diye kontrol edip duruyordum arada bir. Aradan bir ay gecti ve son kez kontrol ettim. Tuttuğunu gordum cunku ilk hali gibiydi. Hymen ve cok ufak bir acıklık adet kanaması icin. Paramparca olan goruntu gitmişti. Amelyat olurken doktor bile nolmuş boyle paramparca demişti bana..

Amelyattan once hayata kusmuş sadece nefes alıp veriyordum. Psikolojim duzeldi şuanda. Hayatımda hickimse yok rahatlamak icin oldum yaşadıklarımı tersine cevirmek istedim cunku hayalim evlendiğim zaman olmasıydı. Tecavuze uğradım utancımdan ses cıkaramadım. Depresyon ilacı kullanarak kendime geldim yavaş yavaş. Cok zor zamanlar gecirdim. Her gece kalkıp ağladığımda o pislik yaratığın bana bakıp gulen suratı gozumun onunden gitmiyordu. Onun işkence cekerek olmesi icin dua ettim hep. Aradan zaman gecti bir sevgilim oldu ciddi duşunduğunu soyledi ailemle tanıştı v.b bu durumu ona anlattım dedi ki: merak etme ben seni bu durum yuzunden asla bırakmam. ikna edip ilişki yaşadıktan sonra da bıraktı... Bunun uzerine gittim amelyatımı oldum ve rahatladım evet. Bekar kalmak da umrumda değil ben boyle rahatım.

Bakire evlenip kocasını aldatan veya bakire olup farklı tarzda ilişki yaşayan turbanlı turbansız birsuru kız tanıdım hayatım boyunca.
Namus bacak arasında değil ruhtadır. Ama beyin hucreleri calışmayan ortadoğu erkekleri buna takmış durumda. Ateisti de boyle imanlısı da... Turk erkeklerinden nefret ediyorum. Ortadoğu erkeklerinden daha doğrusu..

Bu iğrenc yaratıklara elinizi bile tutturmayın hicbişeyi hak etmiyorlar.. Sapıklar cunku bakire olmayan kızı duşurmek icin aşık taklidi yapan sapıklar... iki damla kan gormek icin yanıp tutuşan sapıklar..