Herkese merhaba kızlar, 12 gun once labioplasti+klitoris ameliyatı oldum. Ameliyatın ilk gunu uyuşukluk nedeniyle ne olduğunun farkına pek varamıyorsunuz ama ikinci gunden itibaren acılar şişmeler yanmalar batmalar başlıyor. Sırasıyla ilk bir kac gun bayağı bir odemim şişliklerim oldu sonra yanmalar başladı hala daha devem etmekte tabi ama bunları yaptığım pansumanlarla surduğum kremle ve doktorumun verdiği ilaclarla dindiriyorum. 10 gun su ile temastan kesinlikle kactım her wc sonrası batikon gazlı bez ile yavaş yavaş temizledim kremlerimi surdum. İlk dort gun sonunda duş alabileceğim soylendi ama ben fazla pinpirikli olduğumdan yine de oraya su değdirmedim zaten her dk pansumanla temizliyorum diye duşundum.10. Gun itbariyle pansumanlarımı bıraktım geceleri doktorumun verdiği solusyon uyguluyorum. Şuan şişlerimin yarısı indi ama bolge bolge yine var tabi şuan cok erken doktorum iki ay inceleme odemler yuzunden farklı farklı gorebilirsin moralini bozma boşuna dedi oyle yapıyorum bende. Baktığımda dışarıda sallanan et parcaları olmadığını gorduğumde beni mutlu ediyo zaten pek fazla incelememe gerek kalmıyo. Şimdi o acıları cekerken buraya gelip derdine deva arayan guzel arkadaşlarıma sesleniyorum sakın neden yaptırdım demeyin sonucunu duşunun

omrunuz boyunca en ozel yerinizden sarkan psikolojinizi bozan et parcalarımı yoksa bu sorundan 1 2 ay dayanıp tamamen kurtulmanız mı. Şişliklerinize acılarınıza goruntuye takılmayın lutfen icinizi ferah tutun. Burada ertesi gun işe gittim diyenlerde var, işin mecburi kısmı bir yana ama acı yok gibi yansıtanların acı eşiğini merak ediyorum gercekten cunku benim hareketlerim oturmam kalkmam yurumem hala kısıtlı dikişler dolasıyla yani aslında olması gereken bu bol bol istirat etmeniz gerekiyor yurudukce şişlikler oluşuyor buda acıya neden oluyor bilginize. Umuyorum hepimiz icin en guzeli olur. Bu sureci sıkıntısız sorunsuz bir şekilde atlatırız.