Herkeze merhaba sizinle kendi oykumu paylaşmak istiyorum İc dudakların buyukluğu ve sekil bozukluğu sorunumu kendime kompleks haline getirmiştim interneten arastırmaya basladım yasadığım şehirde olan bir cok doktorla goruştum ama hic biri bana guven vermedi sonra dr suleyman eserdağ Hera klınik karşıma cıktı ve iyikide cıktııı bir kac gun inceleme yaptım gerek tecrubesi gerek insanların memnuniyet yorumları beni ikna etmişti ve yaptırmaya karar vermiştim cok rahat bir ameliyat gecirdim bir saate mucizeler yaratıldığına şahit oldum aynada ki yeni goruntumu gorduğumde dunyalar benim olmustu dr suleyman bey ve ekibi guler yuzlu sıcak kanlı tavırlarıyla beni okadar cok rahatlatılarki buğun amaliyat sonrası 3 gunum ve gunluk hayatıma devam ediyorum hic bir ağrı sızı hisetmiyorum iyiki yaptırmısım diyorum gozunuz kapalı dr suleyman beye gidebilirsiniz eminimki sizlerde benim gibi iyiki diyeceksiniz cunku işinde profesyonel bir doktorunuz olucak . Herşey icin teşekkurler Dr Suleyman Eserdağ ve Calışma arkadaşları İyiki varsınız