damla sakızlı guneş yağı
Guneş Lekelerine Cozum ozellikle cildi hasas olan tum kişiler icin oldukca onemli bir konudur ve her guneşe cıktıklarında kendileri icin ciddi sorunlar oluşturur.
Cildin guneşe karşı hassasiyeti 50 yaşlardan sonra azalmasına rağmen bu zamana kadar duzenli koruma gerektirir.

Guneş lekelerine cozum olarak kendi kullandığım bir urunu onerebilirim tabiki reklam olmaması icin marka vermeyeceğim sadece urun adı zaten heryerede bulabileceğiniz kesenizi yormayacak bir urun.Bende bir cok urun denedikten sonra bunu buldum.Guneş lekelerine oluşmasını engelleyen oluşanlarıda duzenli kullanımda yok eden Damla Sakızlı Guneş Yağı diye bir urun var eskiden yunanistandan arkadaşım yolluyordu şimdi 7-8 tane Turk firması uretiyor.heryerdede var nereden isterseniz alın.

Arkadaşım ilk onerdiğinde pek aklıma yatmamıştı sonra bana bir kac tane Atina universitesin araştırmasını yolladı(yunnaistanan goc ettiğim icin aza cok yunanca var Allahtan) araştırmalar inanıp kullandım ve cok işe yaradı sizinde cildiniz benim gibi guneşe dayanamıyorsa kullanın işe yarar iyi tarafı kimyasal icermemsi birde