Arkadaşlar herkese merhaba , uzun zamandır olmayı duşunduğum ameliyatı hazır korona surecindeyken oldum ve buralardan haftalarca başlık okumuştum , bende kendi deneyimlerimi paylaşmak ve olacaklara Bilgi vermek istedim
oncelikle doktor ve hastane ismi vermeyeceğim , merak edenler ozelden yazabilir , bu işler biraz da şans işi . Benim icin iyi olan bir doktor bir başkası icin kotu olabilir , hepimizin bedeni Farklı sonucta

kendim hakkımda Bilgi vermem gerekirse bekarım ve yirmili yaşların başındayım, genetik olarak buyuk ic dudaklara sahip(tim) Duz durduğum zaman yaklaşık 2 cm ic dudak vulva dışında kalıyordu , dar giymeyi sevdiğim icin de ne zaman dışarda vakit gecirsem eve geldiğim zaman tahriş yanma bazen şişme oluyordu , bunun yanında renk farklılıkları estetik acıdan cok rahatsız ediciydi. Ustelik gayet kalınlardı ve klitorist uzeri deri ile kapalıydı.

doktorum estetik ve plastik cerrahı ve başlarda problem yaşadık cunku ; doğallık duşkunu bir insan ve benim ona ornek gosterdiğim hic bir operasyon sonrası fotoğrafını beğenmedi , sağlıklsız olduğunu soyledi . Cok kısaltmam , doğallığını bozmam dedi ve icime sinmese de mecbur kaldım cunku Kayseri ’de guvenebileceğim nadir doktorlardan . bilgisine guvenerek okey verdim.
Duz kesim yapmamış , biraz anlattı ne yaptığını ama benim pek kafam basmadı
Sonuctan ise memnunum , şoyle memnunum diyebilirim ; şişliklerim cok az gercekten burada okuduklarımdan sonra şaşırdım az şişmesine , buz koydurmadı . Dokuları bozar elleme şişsin dedi . Pekte şişmedi zaten.

dediği gibi az kesmemiş bayağı temizlemiş yıpranan dokularımı ve klitorist uzerindeki fazla deriyi almış . Ameliyatım 2 saat surdu , genel anestezi ile oldum , ameliyattan 2 saat sonra ciş icin kalktığımda inanılmaz bi kan boşalması yaşadım dikişlerin arasından , surgu verildi sonra ve yaramı gazlı bez ile kapattık. Sonra hic kanamam olmadı bu da beni rahatlattı bayağı .
Şu an şişliğim biraz var ama ayakta durup aynadan bakınca iki cm et gorunmuyor

Narkozdan ilk uyandığımda cok cok acı cektim 1 saat kadar, ilaclar etki edince ancak rahatladım. Gece ve gun boyu antibiyotik ve ağrı kesici serumlarımı hic ihmal etmediler ve son 8 saattir hic ağrı kesici almadım , ağrım da yok şukur

benim refakatcim annemdi ve tek başınıza lutfen bu ameliyatı olmayın, mutlaka biri yanınızda olsun ve kesinlikle bir gece hastanede kalın . oyle kucuk bir operasyon falan değil , doktorların ufak bişe ya dediğine inanmayın gayet ciddi bir operasyon

son olarak biraz gereksiz olacak ama hastane personeli ve ameliyathane ekibi bana pek guven vermedi , sanki yalapşap iş yapıyorlar gibi hissettim , hastaneyi tercih etmemin nedeni doktorum bu hastaneye başlamış gecen hafta , ozel bir doktor tercihim olmasaydı asssla bu hastaneye guvenemezdim . Neyse ki sorun yaşamadım ve en azından serviste benle ilgilenen hemşire cok iyiydi .

zamanla yine durumu guncellerim , sorularınız olursa seve seve yanıtlarım.
Herkesin gonlune gore olsun