Oncelikle belirtmek isterim ki uyeliğim vardı ama şifremi unuttuğum icin şifre sıfırlama gonderdiğim halde kullanıcı bulunamadı uyarısı aldım.
Yani beni fake ya da reklam yapıyormuş gibi algılamamanız icin acıklamak istedim.
Yaklaşık 2 hafta once labioplasti ameliyatı oldum ve araştırmalarımı da hep bu forum uzerinden yaptım ve en cok onerilen doktor kim ise bir cesaret o doktora goruşmeye gittim.
İsim yazmak doğru olur mu bilmiyorum ama soran olursa ozelden yazarım ya da buradan da bilgi veririm.
Burada okuduğum bazı yazılarda oturamayan, yuruyemeyen ya da iyileşemeyen cok kişi olduğu icin biraz korkmadım değil ama artık yapacak bir şey yok dedim ve bir an once goruşmeye gittim.
Goruşmem 2 saat surdu ameliyatla ilgili her şey en ince ayrıntısına kadar her şey anlatıldı ve ben o an tamam size ameliyat oluyorum dedim ve oldum.
ben hem labioplasti hem de katlanma bolgesi yani perine bolgesinden ameliyat oldum.
Ameliyattan cıkıp kendime geldiğimde hicbir şey hissetmedim ne bir acı ne bir sızı. Baktım serum yiyorum sanırım ondan dedim ama hala icimde korku var nasıl kalkıcam Nasıl oturucam vs. Bir ara Hemşire geldi ve hadi yuruyelim biraz dedi ben Allahım şimdi nasıl kalkıcam diye duşunurken birden kalktım ve oturdum sonrasında ayağa kalkıp yurumeye başladım ve sıfır acı.
yurudum geldim sonra yatağıma oturdum ve uzandım hicbir sorunla karşılaşmadım.
Cok uzun yazmak istemiyorum aslında ama hanımlar size sadece soylemek istediğim inanın ben hicbir sorunla karşılaşmadım ne hastanede ne de evime cıktığımda.
Ağrım, sızım asla olmadı. İlaclarımı kullandım, kremlerimi surdum ve sonrasında hemen işe başladım.
Size sadece doktorunuzu iyi araştırmanızı ve korkmadan bu ameliyatınızı yaptırmanızı tavsiye edebilirim.
Ben bu siteden yararlandım ve hepinize cok teşekkur ederim.
sayenizde buyuk bir dertten kurtuldum diyebilirim

hepinize kucak dolusu sevgiler