Merhaba, 25 yaşındayım. Lutfen hikayemi okuyun ve benim gibi pişman olmayın.
Yaklaşık 4 ay once labiaplasty(labioplasti) ameliyatı oldum. Sonuctan memnun değilim ne yazık ki. Labia minoramın bir tarafı uzundu ve buruş buruştu. Sadece o kısmı duzelttirmek istiyordum ancak doktorum iki tarafı da eşitlemek icin iki tarafa da operasyon gerektiğini soyledi. Tamam dedim.
Genel anestezi ile ameliyat gecirdim, yani baygındım. Ameliyattan sonra sedyeden yatağa gecerken dikişlerimden biri patladı. Ve beni local anesteziyle yeniden operasyona aldılar. Ancak cok stresliydim ve dayanamıyordum yatağın kenarını tut dedi doktorum sanki 1930'larda falanız cığlık atıyorum bir yandan dikiş dikiliyor, yine de olmadı oldurulamadı bir şekilde bunların uzerine yeniden uyutulup ameliyata alındım.
Ameliyat sonrası ise hic internette coğu kişinin yazdığı gibi kolay gecmedi benim icin. 3-4 gune işe donmeyi bırakın, en az bir hafta duzgun yuruyemedim, dik oturamadım. 2 hafta yataktan pek cıkmadım. Psikolojim bozuldu, kendime nasıl boyle bir şey yaparım diye moralim coktu. Hala hematomlarımdan biri duruyor boncuk gibi.
Sonuctan memnun kalıp kalmadığıma karar vermem bile cok uzun surdu. Kararımı verdim memnun değilim.
Ustune iki kez anestezi verdikleri icin bana iki ameliyat olmuş gibi ucret odemek zorunda kaldım.
Labia minoram fazla kesildi. Klitorisimin ic dudağa bağlandığı kısım havada duruyor. Yani bağlanmıyor doğal bir şekilde, klitoristen aşağı devam eden kısmın tek tarafı havada duruyor. Ekteki internetten bulduğum fotoğraflarda benimkine benzer gorseller var anlatamadıysam. 2 ve 3uncu fotoğraflar bulduğum bir revizyon. Ameliyatım her anlamda b*k gibi gecti, travmatikti, bir ameliyat resmen 3'e bolundu, aklımda bir sahne var ayaktayım soydular beni bi de niyeyse bacaklarımdan kanlar akıyordu pembe coraplarım vardı ustune damlıyordu bunu hatırlıyorum korku filmi gibi yani. İyileşmem cok uzun surdu, bırakın bir ay sonra sex yapmayı kendime dokunurken bile irkiliyordum (masturbasyondan bahsetmiyorum, sadece dokununca bile rahatsız oluyordum). Ocak ayındaki ameliyattan sonraki ilk cinsel birlikteliğim temmuz ayında oldu oyle diyim.
Revizyon ameliyatı yaptırmak istiyorum ancak aynı acıları tekrar cekmek gercekten hic cekici gelmiyor. Revizyon yaptırmış ve memnun olanlar varsa aranızda doktor tavsiyesi bekliyorum.
Bu ameliyatı yaptırmak istiyorsanız lutfen doktorunuza cizerek anlatın tam olarak ne istediğinizi cunku belli ki konuşarak anlatamamışım ben. Doktorunuz eğer ameliyatın cok kolay olduğunu soyluyorsa lutfen ona sorun kim icin kolay? Sizin icin mi yoksa benim icin mi kolay diye. Labioplasti ameliyatı her ne kadar bir kadının ozguvenini ve konforunu yerine getirebilecek bir değişim yaratabilse de, sonuclar her zaman beklediğiniz gibi olmuyor ne yazık ki. Revizyon ameliyatımı olduktan sonra yazıma eklemeler yapacağım. Kendinizi sevin. Organınızı sevin. Gercekten cok buyuk problemler yaşamıyorsanız bu ameliyattan cekinin. Gercekten doğal yapısı gibi olmuyor yani.
---EKLEME---
Revizyonumu 9 Şubat'ta Ozgur Kartal'a yaptırdım.
Memorial Hastanesi'nde ameliyat oldum, Dr. Ozgur Kartal'la onceki ameliyatımdan sonra ilk goruşmeye gittiğimde cok ilgiliydi, herhangi bir muayene ucreti alınmadı, her sorumu yanıtladı daha once yaptığı revizyon fotoğraflarını gosterdi. Yaklaşık bir ay once sanırım 2. kez goruşmeye gittim ve revizyon yaptırmaya karar verdim. Ameliyat hakkında hicbir şey hatırlamıyorum, aynı olması gerektiği gibi bayıldım ayıldım ve bitmişti yani. Gecen seferki gibi bir oturamama hali yoktu, ilk gun bağdaş kurabildim resmen. Şimdi biraz kaşıntım var dikişlerden oturu ama başka bir problemim yok. Gecen seferki ameliyatımla kıyasladığımda dikişlerim resmen gorunmuyor bile bu sefer. İncecik nakış gibi resmen. Diğer doktor beni yorgan iğnesiyle falan dikti heralde.
Eski doktorun bozduğunu bu kadar duzeltebilirdi herhangi biri yani. Cok teşekkur ederim. Bakalım iyice şekli oturunca nasıl olacak bekliyoruz. Gecen sene Ocak ayında ameliyat olmuştum yani 1 sene gecti ustunden diğer ameliyatımın revizyon yaptırmadan once ve bu bir senedir cekmediğim kalmadı gercekten psikolojik olarak Şuan cok rahatlamış hissediyorum bu yuzden. Yani hic yoktan iyidir klitorisim artık labiama bağlanıyor.
Hic bulaşmayın bu işe hakkaten 20 cm falan değilse ic dudaklarınız. Keşke diyorum keşke ilk doktor karşıma hic cıkmasaydı ve ben ilk ameliyatımı da Ozgur beye olsaydım. O zaman cok cok daha estetik gorunebilirdi bana bence. Birinin bozduğunu duzeltmek de kolay değil sonucta.. Neyse olay boyle kızlar cok bi şey kestirmek istiyorsanız sac falan kestirin valla benden demesi.
Labiaplasty(Labioplasti) Hikayem. Revizyon Yaptırmak İstiyorum.
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Labiaplasty(Labioplasti) Hikayem. Revizyon Yaptırmak İstiyorum.