Genital estetik labioplasti
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Genital estetik labioplasti
-
13-09-2022, 16:41:49Degerli hanımlar merhaba başlıktan da anlaşıldığı gibi Konum labioplasti bahar aylarına girdiğimiz şu gunler de yine bir cok bayanın araştırma aşamasında ve niyetinde olduğunu duşununerek sizlere katkı sağlamak amacıyla tecrubelerimi ve onerilerimi aktarmak istedim bende ameliyat oncesi ve iyileşme safhasında gecen surece değinmek istemiyorum bir cok kişi yazdı zaten okumussunuzdur Dr el becerisine sizin dokunaza ve acılan kesiye gore uc aşağı beş yukarı aynı surecler yaşanıyor gecte olsa sonunda iyileşme gercekleşiyor benim değinmek istediğim Konu hic kimsenin bahsetmedigi iyileşme sonrası bizimle omurluk kalacak son goruntu ben akıntı hijyen sağlayamama ic camasirda rahatsızlık ve goruntuyu duzeltmek amacıyla oldum ameliyatı olalı uzun bir donem gecti beşinci ayıma girdim ozellikle yazmak icin bekledim iyileşme tamamlanmadan Olumlu veya olumsuz yonde kimseyi yanlış yonlendirmek bilgilendirmek ve Dr haksızlık etmek istemedim cunku ben Dr masasına ilk oturdugumda dikiş izi kalır mı ic kısım acıkta kalıp gozukurmu ve asimetri durumu olurmu gibi endişelerim vardı cevap olarak hayır ameliyat olduğunu başka Dr sende anlamazsın denildi şu anda bende asimetri durumu yok cunku labialar tamamen kesilmiş acıkta kalan klitoris veya aykırı bir goruntu yok zaten kucuktu klitorisim sanırım benimle omurluk kalacağına artık uzelerek inandığım dikiş izleri bir cok pahalı krem jel kullanmama rağmen duzelmedi bir kac Dr gidip bu izlerin caresi cozumu varmı deyip sorduklarimın ortak cevabı hayır izler tamamen gecmez kremlerle azalta bilirsin denildi en son estetik cerrahinin yazdığı jeli kullaniyorum dikiş izi goruntusu azaltmak icin bı altı ay kadar kullanmak gerekiyor dedi onun dışında revizyonu duşundurecek kadar kotu bir durum yok ama bu haliyle de cok tatmin etmiyor beni acıkcası yaşadıklarımı goz onunde bulun durarak sizlere tavsiyem goruntu ve sağlık acısından sizi cok rahatsız etmiyorsa psikolojinizi etkilemiyorsa olmayın yok eğer benim gibi takıntı haline geldiyse karar verdiyseniz ameliyata cok iyi araştırın Dr sizin beklentinizi anladığından sizi cok iyi anlayıp Dinlediğimde iyi bir sonuc cıkaracağına inandığınız bir hekime olun burda alanında nam salmış bir cok doktorun adı geciyor onlara ameliyat olupta memnun kalmayanlarin sayisida az değil zamanında cok yazismistik oradan biliyorum inanın bana yaptığı ameliyatların sayısı değil el becerisi mahareti ozeni yaratıcılığı onemli sarkmış labialardan kurtulmak isterken bu defada asimetri acıkta kalan klitoris dikiş izi veya gorunen ic kısım gibi sorunlarla karsilasa biliyorsunuz bu defada onlara kafayı takyorsunuz bunları da goze alarak karar verin bu platformu takip eden sn Dr varsa lutfen sizlerde daha cok bir iki stil uzerinde yoğunlaşıp daha guzel hastalarinizi Tam anlamıyla memnun ve tatmin edecek sonuclar ortaya cıkarmaya gayret edin şimdi benim akıntılar azaldı aynı zamanda vajinoplastide olmuştum surekli tahriş durumu yok goruntude iki taraflı dikiş izleri ve ufak tefek goze batan durumlar dışında aykırı bir goruntude yok demem oki hanımlar labioplasti olup memnun kalanlarda var aksine memnun kalmayıp şikayet eden revizyona kadar gidenlerde var karar sizin umarım bir nebzede olsa yardımcı aydınlatıcı olmusumdur sağlıcakla kalın her şey gonlunuzce olsun.