Merhaba hanımlar 25 yaşındayım ve senelerdir ergenligimden bu yana surekli bu hastaliktan ve goruntuden rahatsızlık duyuyordum. İğne korkum olduğumdan dolayı ameliyatta da cok korkuyordum tabikide. Ama yaşım ilerledikce korkumu yenmeye calıştım cunku zaman ilerledikce daha cok buyume yapıyordu. Ve bende kritos ve İc dudak birbirine cok yakındı.
Bı cok doktor araştırdım hastane araştırdım.
Acıbadem 15bin istedi
Medicana 12 bin istedi.
Bunlar cok ucuk fiyat geldi tabikide. Sonra medilfe hastanesini araştırmaya durdum aradım bilgi aldım muayne ucreti 135 TL idi.
İyi dedim uygunmuş bı muayne olmakta fayda var.
Bu surecte doktorumla goruştum muayne etti ameliyatın iceriğini bahsetti. Krits mudahale yapmiycagini dudak ve kritos ust deriyi toparlycagini soyledi.
Bende hemen karar verdim ameliyat fiyatı cok uygundu bide cok deneyimi varmış hocanın. Neredeyse her gun ameliyatı vardı.
Benden tabi testler istedi kansızlığım cıktı normal kronik bende.
Tabi biraz ertelemeyi duşundu ,dedim hocam kesin kararlıyım.
O zaman dedi cok daha fazla titiz davrancaz.
Bu lafı cok hoşuma gitti ve ameliyat oldum. Olmadan once 2 anestezi uygulandı bı genel bı belden iğne.
Ameliyattan cıktıktan sonra hic birşey hissetmiyordum odama getirdiler neredeyse 5 6 saat sonra ayaklarımı kimildatabildim. Ama karnım cok ac ve cok su istiyordum. Ameliyata girmeden once 8 saat ac ve susuzdum. Ameliyattn 6 saat sonra az corba ve kompostu getirdiler ictim. Tabi bu arada sonda takılı. Sondadan kaynaklı ağrım oluyordu az yatarken. Ama yururken gayet kendimi iyi hissediyordum biraz baş donmem oluyordu tabi. O gun hastanede yattım. Oyle cok bi agrim yoktu cok iyi ilgilendiler doktorum cok saolsun cok ilgiliydi surekli hastaları icin hemsirelerden bilgi istiyordu. Surekli serum takiyor ve ağrı kesiciler vuruyorlardi.
Sonra o gun hastanede kaldım . Ve sabah uyandigimda doktor basimdaydi nasılsınız diye sordu sizi gayet guzel goruyorum dedi. Cok guclusunuz dedi beni hep motive ediyordu. Pansuman ederken bile benle muhabbet halindeydi acısını hissetmiyim kafam başka bı konuda olsun diye caba sarf ediyordu. Ameliyat olduğum gun 05.05.2021 taburcu gunum 06.05.2021 .bugun kontrole gittim ve pansuman yaptı kendisi cok iyi olduğunu surekli antibiyotiklerimi iyi kullanmamı gerektiğini soyledi.
1 aya kalmaz iylesirsin dedi ve cok seviniyorum. Eve geldiğimden bu yana hic ağrım yok. Afedersiniz buyuk kucuk lavabo ihtiyacımı gideriyorum. Tabi biraz yurumede skıntım var oturamiyorum daha henuz. Yururken bacaklarım acık ve yavaş şekilde yuruyorum.
Doktorum ayın 10nda haberleselim muayneye gel dedi Bunları size anlatmak istedim cunku ben cok mutluyum ve hocamdan Allah razı olsun yalan haber değil arkadaşlar ameliyatt olduğuma ve ameliyat oncesi ve sonrası belgelerim herşey mevcuttur.
Yani bı 8bin 10bin 15bin edicek bı ameliyat değil bilginiz olsun. Ve doktorum cok tititz davrandı.
Bı sorunuz varsa sorabilirsiniz arkadaşlar fotoğraf isterseniz de atabilirim .
Yalan haber değil bilginiz olsun sonucta hepimiz kadınız kendimize cok dikkat etmemiz lazım . Ve bu ameliyat suresince kendimi cok daha hissediyorum hocamdan Allah bin kere razı olsun. Fiyat konusunda cok iyi ve cok titizler. Ve yakın bı tanıdığım abla var o doktorumun numarasını istedi ve doktorla goruştukten sonra verdim ve oda kesin ameliyat oluyor. Ve banada cok minnet duyuyor
Op. Dr Hamit Baki Duru size minnettarım