Kalıcı kızlık zarı dikimi Ankara
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Kalıcı kızlık zarı dikimi Ankara
-
13-09-2022, 16:37:31Arkadaşlar ben Ankara da iki bucuk ay once kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırmıştım. Bugun kontrolden cıktım ve doktorum tutmuş dedi. Bilgi arayan arkadaşlar icin tecrubelerimi yazmak istedim cunku ben de dikime gitmeden once cok araştırmıştım ve cok korkuyordum. Ameliyatta doktor uyuşturmak icin iki iğne yapmıştı. Zaten uyuştuktan sonra bir şey hissetmiyorsun cok. Doktor benimkini hem dikti hem de daraltma yaptı. Ameliyattan sonra cok ağrım olur diye duşunuyordum ama hic ağrım olmadı ilk 3 gun. Hatta cok şaşırdım. Ama daha sonraki gunler sarımsı akıntı ve ağrım oldu. Dikişler tutmayacak diye cok korktum hatta bu yuzden. Doktor ilac falan yazmadı ama yine de. Ameliyattan sonra doktor bana ic basınc yapacak hareketlerden uzak durmamı soylemişti. Hapşırmak, bağırmak, kabız olmak yok dedi 2-3 hafta kadar. Alaturka tuvalet kullanmak yok, denize falan girmek yok. Ben surekli orayı temiz ve kuru tutmaya calıştım. Her tuvaletten sonra banyoya giriyordum oyle diyeyim. Oturup kalkarken ani hareketler yapmadım. Zorlandım biraz ama değdi. Tutmuş benimki ilk seferde
cok kotu gunler yaşadım ve gecti cok şukur hepsi. Doktorum da İrfan Tarhan bey. İsteyene resim de atabilirim.