12.11.2007
DR. DONDA WEST, 58 YAŞINDA HAYATA VEDA ETTİ
Kanye West'in hem annesi hem de menajeri Dr. Donda West, dun akşam 58 yaşında Los Angeles'ta kaldırıldığı hastanade hayata veda etti.
2004 yılına kadar Chicago State Universitesi'nde profesorluk yapan Dr. Donda West, daha sonra oğlu Kanye West'in menajerlik işini ustenmişti. Annesinin olum haberini aldığında henuz Londra'ya gelmiş olan Kanye, hemen Los Angeles'a gitti. Donda West'in olum nedeni henuz acıklanmıyor.
13.11.2007
DR. DONDA WEST, NEDEN OLDU?
Gectiğimiz gun 58 yaşında hayata veda eden Kanye West'in annesi Dr. Donda West'in neden olduğu acıklanmamıştı. Konuyla ilgili spekulasyonlar ise hemen medyaya sızmaya başladı.
Bircok insan Dr. Donda West'in neden olduğunu merak ediyor. Bugun yapılan acıklamayla hem tıp dunyası, hem de Kanye West fazlasıyla karışacak gibi. Soylentilere gore Dr. Donda West, gecirdiği bir estetik operasyonu sonunda hayatını kaybetti. Bundan iki hafta once karnındaki yağları aldırdığı ve goğuslerini buyuttuğu soylentileri ortalıkta dolaşadursun, konuyla ilgili konuşan doktorlar bu tip operasyonların 40 yaş ustu insanlarda riskli olduğunu, bu yuzden de genelde uygulanmadığını soyluyorlar.
Estetik ameliyat fikriyle doktora giden Dr. Donda West, plastik cerrah Dr. Aboolian'la goruştu. Dr. Aboolian'ın yaptığı acıklama şu şekilde: "Donda karnınındaki yağları aldırmak ve goğuslerini kucultmek icin bana geldi. Fakat kabul etmedim. Cunku bu tip ameliyatlar 40 yaş ustu insanlar icin cok riskli. Donda'nın tam bir kontrolden gecmesi gerektiğini, ozellikle de kalbiyle ilgili bir sorunun olmaması gerektiğini soyledim. Sonra da bu operasyondan vazgectik."
Şimdi akıllara takılan soru; acaba Dr. Donda West'i kontrolden gecirmeden ameliyata alan bir doktor mu var ortada?
13.11.2007
KONSERİNİ KANYE WEST'e ADADI
Jay-Z, Kanye West'in annesi Dr. Donda West'in olumune kayıtsız kalmadı ve konserini Kanye West icin verdi.
10 Kasım'da Los Angeles'ta vefat eden Dr. Donda West'in olumu, sadece Kanye West'i değil; bircok kişiyi uzdu. Bunlardan birisi de Jay-Z. 11 Kasım'da New York'ta verdiği bir konserde Jay-Z, konuyla ilgili duyarlılığını gosterdi ve izleyicilere şunları soyledi: "Hadi bir dakikalığına biraz ciddileşelim. Bu konserimi annesini kaybeden Kanye West'e adıyorum. Seninleyiz Kanye, guclu kal!"
19.11.2007
KANYE AĞLADI
Kanye West hafta sonu Paris'te verdiği konserde "Hey Mama" şarkısını soyleyemedi.
Gectiğimiz hafta annesini kaybeden Kanye West, hafta sonu Paris'te verdiği konserde Hey Mama adlı şarkısından once "Bu şarkıyı anneme armağan ediyorum." dedi; fakat şarkıya bir turlu başlayamadı. Sahnede gozyaşlarına boğulan Kanye West'in en buyuk tesellisi ise, kendisini izlemeye gelen hayranlarıydı.
Konser Anını İzlemek İcin Tıklayın.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Başın Saolsun Kanye West!