Herkese merhaba,
6 Nisan da labioplasti, vajinoplasti ameliyati oldum ve beyazlatma işlemi yaptırdım. Bu ameliyatı araştırmak bilgi sahibi olmak uzun surse de doktorumu cabuk buldum ve hemen karar verdim. Zaten araştırma yaptığım surede sık sık ismine rastlamıştım.
İşlemden bir gun once kan tahlilleri ve covit testim yapıldı. Bir sonraki gun sabah erken saatlerde ac karnına hastanede olmam gerektiği soylendi.
Ertesi gun ameliyat icin hastaneye gittim yatış işlemleri yapıldı kısa bir sure sonra doktorum geldi. Yeniden konuştuktan sonra ameliyat vakti geldi....
Doktorumla lokal anestezi ile ameliyat olmaya karar verdik. Daha iyi olacağını soyledi tecrubesine guvendiğim icin benim icinde sorun değildi.
Hazırlıklar tamamlanıp ameliyathaneye indik. Kısa bir sure sonra kendimden gecmişim. Gozumu odada actığımda herşey bitmişti. Cıktıktan sonra hic bir ağrı, sızı,kanamam olmadı belimden aşağısını bir sure hissetmedim yavaş yavaş his gelmeye başladı. Bir sure sonra tamamen hissetmeye başlamıştım. Hemşireler yuruyebilecegimi soyledi. Yardım alarak koridorda 2-3 tur atıp tekrar uzandım. Belli aralıklarla yurudum. Doktorum ameliyatin cok iyi gectiğini soyledi.
Ağrı kesicilerin etkisini kaybetmesiyle cok az ağrı hissettim ama beklediğimden az bir agriydi.
Doktorum tuvalete cıkarsam hastaneden taburcu olabileceğimi soyledi. Ama anestezinin etkisiyle sanırım cok uzun sure cıkamadım. 13 bardak su ictim. Nihayetinde tuvalete cıktım ve hemen hastaneden taburcu oldum.
Almış olduğum kremleri nasıl kullanacağım detaylı bir şekilde anlatılmıştı, her lavabodan sonra batikonla temizlemek gerekiyordu. Ve herşeyi soylendiği gibi yapmaya başladım. Evde 2 gun annem baktı. Oturmak biraz sıkıntı oluyor hafif yan yatarak yemek falan yiyebildim. İlk 3 gun biraz ağrılı geciyor ama durulamayacak bir ağrı değil kesinlikle. 1 hafta 10 gun sonra yaraların iyileşmeye başlamasıyla yoğun bir kaşıntı başlıyor. Onun icinde kremim vardı kullanınca rahatlatiyordu.
Temizliğe dikkat etmek ve dinlenmek sureci hızlandırıyor. 5. Gunden sonra ağrım yoktu ama yinede dikkat etmekte fayda var. Kaşıntılarım da bittikten artık cok rahatlamıştım.
Goruntuye gelecek olursak, cok beğendim dışa sarkan hic bir parca yoktu. Tayt falan giydiğim de cok rahat ettim. Keşke daha evvelden olsaymisim.
Doktorum ekibi ve hemşirelerden cok memnun kaldım. İyiki onlari tercih etmişim.
Uzun uzadıya yazdım. Sorusu olan olursa yada merak edilen başka bir konu yardımcı olabilirim.
Ankara Labioplasti, Vajinoplasti ve Beyazlatma Sonrası
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ankara Labioplasti, Vajinoplasti ve Beyazlatma Sonrası