Merhabalar, uzun suren araştırmalarım ve Labioplasti ameliyatı olmuş kişilerden aldığım tavsiyeler uzerine yeni normal hayatımızda bu sureci daha rahat gecireciğimi duşunduğum icin kendimi nihayet hazır hissederek doktor arayışına başladım ilk olarak arkadaşımın ameliyatını olduğu Nişantaşın'da bulunan Klinik İyilik Guzellik muayenehanesinden Dr.Bulent Arıcı icin randevu aldım. Labioplasti ameliyatını olmak istiyordum cunku yaşam kalitemi duşuruyordu, estetik olarak beni rahatsız ediyor kendime guvenimi sarsıyordu. Bulent bey tum bunların bir saatlik bir operasyonun ardından biteceğini ve sanıldığı gibi ağrılı bir surec olmadığını soyledi, sorduğum tum soruları sabırla ve guler yuzle cevapladı o gun hangi doktora olmalıyım sorusuna cevap bulmuştum hatta ameliyat gunune karar verme aşamasına kadar gelmişti, aynı gun evime gidebiliyor olmak uc gunluk istirahat sonrası iş hayatına donebileceğimi duymak beni cesaretlendirmişti.
Ameliyat gununden bir gun once gerekli testleri yaptık ve ertesi gun ac karnına hastaneye gittim doktorumun guler yuzu ve samimiyeti sayesinde icim rahattı.1,5 saatin sonunda uyanmıştım ve ince bir sızı dışında ağrım yoktu 2.gunun sonunda iyi ki dediğimi hatırlıyorum, ilaclarımı duzenli kullandım ve doktorumun sayesinde sureci cok rahat gecirdim uc haftanın sonunda tamamen iyileştim. BU ameliyatı alanında uzman deneyimli bir ekiple olmanız cok onemli, sadece ameliyat oncesinde değil sonra da hastalarını takip etmeyi bırakmıyorlar ummadığınız bir anda bir mesajla yuzunuzu gulduruyorlar. Tecrubelerime istinaden Labioplasti surecimi paylaştım umarım yardımcı olmuştur.
Buradan Dr. Bulent Arıcı Dr. Osman Temizkan ve Klinik İyilik Guzellik ekibine teşşekkur ederim iyi ki sizleri tanımışım.