Merhaba
İlk konumu bu şekilde acacağım hic aklıma gelmezdi. Biraz utanıyorum ve biraz da korkuyorum acıkcası o yuzden deneyimli olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum

Uzun zamandır idrar yolu enfeksiyonum ve surekli tekrarlayan mantar şikayetim var surekli tedavi gordum, mantar yuzunden şekerli beslenmeyi bıraktım ama olmadı. Bide hamilelik sırasında idrar kacırma başladı. Doğum yapalı 5 yıl oldu hala hapşursam, oksursem hop aşağısı sırılsıklam. Aniden idrarım geliyo ve tutamıycam boyutta cocuk gibi tuvalet arıyorum nerde, ne zaman olacağı belli değil.Halbuki 10 dk once girmişim mesela. Hele klozet kullanımıycam bi yerdeysem bu kezde farklı yonlere gittiği icin ayaklarıma bacaklarıma sıcrıyo.

Velhasıl bu şikayetler uzun zamandır olmasına rağmen erteledim erteledim ve nihayet bugun doktora gittim.
Doktorun tavsiyesi ile başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Yer yarılsaydı da icine girseydim cok utandım cok.Yakınlarımdan da cok oysaki bu ameliyatı yaptıranlar

Labioplasti ameliyatı olmam gerektiğini soyledi bu ameliyatla birlikte sorunlarımdan kurtulacağımı soyledi.

Kacışım yok artık yaptırıcam mecbur aranızda bu ameliyatı olanlar benimle deneyimlerini ve Bursa da hangi doktora ameliyat olduğunu paylaşabilirmi benim doktorum bu ameliyatı yapmıyor bi kac doktor onerdi ama karar veremedim. Sizler kimlere ameliyat oldunuz?