Selam herkese. Oncelikle bu sureci atlatınca herşeyi detaylı yazacağım konusunda kendime soz vermiştim ki cidden surec esnasında ve oncesinde bunlara cok ihtiyacımız var . Ben 40 gun once Adana ’da hymenoplasti yani kızlık zarı dikimi yaptırdım (kalıcı flep yontemiyle) . İşlem sureci ne cok basit ne cok zor ister istemez bulunduğunuz psikolojiden kaynaklı stresli donem geciriyorsunuz . Yaklaşık 1 bucuk ayınızı bu işleme yatırmalısınız dinlenmelisiniz . İşlem esnasında ağrı acı hissetmiyorsunuz lokal anestezi altında oluyor . Doktorunuz size bazı ilaclar verir antibiyotik, ağrı kesici, kabız kalmamak icin şurup ve antiseptik krem benim ki furacindi. İlk uc gun canınız acıyor ben ağrı kesici olmadan yapamadım. Yan yatma isteği oluyor zaten yuruyuşunuz bile değişiyor. 5nci gun kucuk adımlarla bahceye indim 1 hafta sonra yine kucuk adımlarla dışarı cıktım 10 gun sonra seyahat ettim . Mumkun olduğunca ilk 20 gun uzerine oturmayın yan oturun evinizdeyseniz Uzan ’ın sureci boyle daha rahat atlatırsınız . O bolge daima kuru olmalı . Doktorum asla su değdirme su ihtiyac duyduğunda peceteyle tampon yapar gibi ıslat tekrar hemen kurut dedi. Sonrasında eğer işlem oncesi enfeksiyon mantar fazla akıntı varsa bunu mutlaka doktora soyleyin ona gore işlem olun bunlar işlemi olumsuz etkiliyor. Sigarayı ilk 13 gun kullanmadım sonrasında paket paket devam ettim şukur sorun yaşamadım . Zaten 3-4 cu hafta batmalar kaşıntılar artacak bu dikişlerin kaynadığını duşmeye yaklaştığının gostergesi korkmayın . İşlemi adet bitsin oyle yaptırın bir sonraki donguye kadar buyuk oranda iyileşirsiniz . Ben 40 gun bekleyebildim merak ettim ve gittim şukur doktorum tuttu herşey yolunda dedi benim doktorum Fatih adanacıoğlu Adana da oldum . Gayette anladım ki bu işlem icin kilometrelerce yol gitmeye şehir değiştirmeye gerek yokmuş. Duğunum yakın tarihte olacak. İnşallah o sonucuda paylaşacağım . Ama bu yazdıklarım bekli birine ışık olur diye yazdım . Her şeye care vardır korkmayın