Merhabalar Ozgur Kartal ’a labioplasti ameliyatı oldum.Doktor seciminde bu siteden faydalandım ameliyat olanların yorumları gercekten cok değerliydi benim icin ozelden de mesajlaştım bir cok kişiyle.Cok doğru bir karar verdiğimi duşunuyorum.Bu yazıyı yazmaktaki amacım da benim gibi doktor secmekte gucluk yaşayanlar icin yol gosterici olması.Oncelikle ben istanbulda yaşamadığım icin Ozgur bey en başta daha geri plandaydı fakat doktorundan memnun kalmayıp revizyon yaptıran bir cok hasta olduğunu fark edince şehir değil doktor secmenin daha onemli olduğuna karar verdim.Kesinlikle Ozgur bey cok anlayışlı işinde cok deneyimli bir doktor bunu hastalarıyla ve kendisiyle konuşarak anlayabiliyorsunuz keza revizyon ameliyatı icin de bir cok kişi Ozgur beyi tercih ediyor.Sorularınız olursa cevaplamaya calışırım.Ben cok memnunum ağrı acı herhangi bir şikayetim olmadı ağrı kesici ve antibiyotiği doktorumun dediği şekilde kullandım.Ciddi ağrı şikayeti olan bir hastası olmuş Ozgur beyin o da bu sitede yazmış zaten şimdi gorunumunden cok memnun o kişiyle de ozelden konuştum.Sadece biraz kaşıntım var o da zamanla gecicek biliyorum.Gercekten boyle bir sorununuz varsa benim gibi ertelemeyin bir an once uygun zamanı oluşturup ameliyatı olun derim.Ben cok memnunum