Merhaba, benim gibi sorun yaşayan ve yazan goremediğim icin yazmak istedim. Bu dert ile yıllarca uğraşıp sonunda karar verip Universite hastanesine gittim ve sordum bu ameliyatı yapip yapmadiklarini. Doktorum yaptığını soyledi gun verdi ameliyat oldum. V plasti şekilinde yaptı. 48 saat hastanede yattim. Spinal anestezi uygulandı asla tavsiye etmiyorum sonrasında ki baş boyun ağrım yuzunden olmek istedim. İlk gece cok cok zordu, iki tane ağrı kesici iğne ile ancak uyuyabildim. Eve geldikten bir kac gun sonra sağ dudak dikişim attı ve doktor 2. kez dikiş attı.( O bolgeyi iğne ile uyusturarak eve gittik bi kac gun sonra sol dudak dikişim attı sağ dudak dikişim gevşedi doktor tekrar komple hepsini bu sefer mor dikiş ipiyle dikti. Her dikişin sonucunda cok buyuk bir acı yaşadım ve her seferinde pişmanlık duydum ve olmek istedim. Dikişim 4. Kez yine 2 dudakta da attı, sanki ameliyat sırasında o bolge kesilmiş ve dikilmemiş gibi gorunuyor şu an. Bir kac gun sonra tekrar kontrolum var, gelişmeleri yazmaya devam edeceğim. Herkese tavsiyem doktorunuzu ve ameliyat yonteminizi iyi araştırın. Ayni gun ve ya ertesi gun işe donmeniz mumkun değil bunlara inanmayın. Ben şu an cok pişmanım ve keşke herşeyimi verebilsemde eski halime donebilsem... İyi araştırın ve gerekirse olmayın...
.
Maalesef revizyon ameliyatı olmak zorunda kaldım 3 hafta sonra, ustunden de 1 hafta gecti yine sağ dudak uc kısmında dikiş attı Umarım geri kalan kısmı yapışır ve tutar, ayni acıyı tekrar yaşayamam. İlk ameliyatın uzerinden 1 ay gecti hala yatakta dumduz yatiyorum, yatalak oldum. Hic ev işi vs yapabilcek durumda değilim ustelik ameliyattan sonra kabızlık sorunum da oldu. O bolge gerilmesin dikiş acılmasın diye gazlı bezle kapatıyoruz cunku akıntı sorunumda var o bolge kuru kalsın diye. Sonra bantla popomdan kasiklarima kadar gerdirerek sıkı sıkı yapistiriyoruz vajina gerilmeisn diye. Bantlar yara yaptı cok zor.
Gelismeleri yazmaya devam edeceğim, tekrar soyluyorum aşırı aşırı rahatsız degilseniz olmayin kendimizi oyle sevmek lazimmis ameliyat olduktan sonra anladim.
Universite hastanesin'de Labioplasti surecim
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Universite hastanesin'de Labioplasti surecim