Merhaba hanımlar. Dun ameliyat oldum hemen sizinle paylaşmak istedim. Aslında sırf bu konuyu konuşmak icin uye oldum cunku bende sizin gibi saatlerce bu sitelerde doktor araştırdım. Sonunda Doktor Eser Ağar ile ilgi yorumlar dikkatimi cekti ve onu araştırmaya başladım hemen. Bikac ameliyat videosunu izledikten sonra kesin bu doktorla goruşmeyelim dedim cunku sonuclar mukemmeldi. Her ne kadar canım doktorumla aynı şehirde olmasakta ilk goruşmemizden sonra oyle guzel bi elektrik aldım ki kesin gitmeliyim dedim. Daha sonra goruntulu konuşarak telefondan muayene etti beni. Normalde cok utanırdım boyle şeylerden malum problemimden dolayı jinekologlara gitmek bile benim icin kabustu hep ama oylesine icten samimi bi insan ki cok kolay oldu herşey. Benim icin şehir dışına gitmek cok zor olmasına rağmen gittim ve ameliyatımı oldum. İlk gun kliniğe uğradım detaylı bi muayene yaptı aynayla benim de gorebileceğim şekilde kalemle cizerek anlattı neler yapacağını. Ben her ne kadar en son size bırakıyorum desem de benim ne istediğimi iyice anlatmamı istedi memnun kalmam icin. Oncesi sonrası resimler gosterdi cok başarılıydı hepsi. Hic bilmediğim bi şehirde yanlız başıma olduğum icin benimle her konuda ilgilendi. Ben normalde ameliyattan sonra aynı gun hastaneden ayrılmayı duşunuyodum ama ısrarla kalmamı istedi bende ucak biletimi deģiştirdim cunku sonsuz guveniyodum doktoruma o soyluyosa bi bildiği vardır dedim ve gercekten de ameliyat gunu anladım ki aynı gun o yolculuğu yapamazmışım. Hastasını hastasından daha cok duşunen bi doktor. Doktorluğu ticarete dokmeyen işinin hakkını veren bi doktor. Hastanede olduğum sure boyunca hep msj attı iyimisin rahatın yerinde mi diye. Ameliyattan cıkınca cok guzel oldu dedi bende daha gormememe rağmen şuphem yok dedim cunku o guveni almıştım emindim guzel olacağına. Aynı anda hem labioplasti hem vajinoplasti ameliyatı oldum. Bence labioplasti duşunuyosanız eğer vajinanızda bi gevşeme de varsa benimki gibi ( doğumdan sonra oldu benim) ikisini bi kerede yaptırıp kurtulun derim. Ben cok memnun kaldım hem doktorluğundan hem insanlığından. Haa bu arada ameliyatı olduğum hastanede cok guzeldi baya ilgilendiler refakatcım yok yanlızım diye defalarca sordular bi ihtiyacın oldu mu soyle diye bi buton koydular yanıma bastığım gibi geliyolardı sağolsunlar ameliyatı bayadır duşunup araştırıyodum olursam da yazıcam demiştim, kotu bişey yaşasaydım inanın onu da yazardım ama benim surecim boyle gecti. Şu an evimdeyim ama doktorumla hala iletişim halindeyiz ne sorarsam hemen cevaplıyo sağolsun. Muayeneleri de goruntulu olarak yapıcaz. Şu an baya odem var hic bi fikrim yok nasıl olduğu konusunda ama herşey guzel olucak biliyorum Bişey sormak isterseniz cevaplarım. Bi faydam olduysa da ne mutlu bana. Eser hocayı tercih eden pişman olmaz bence ama tabiki herkesin goruşu kendine..