ben iki cocuk annesiyim kızım normal doğum olmuştu oğlum donmediği icin sezeryan..
burada da cok okudum araştırdım ilişkide hic orgazm olamamam eşimi hic hissedemiyor olmam cok mutsuz yapıyordu beni..Vajinamı daraltırmy karar verdim hic korkmadım izmirde ozel bir hastanede kadın doğum doktorumla goruşup rahat bir şekilde 3 bin civarı bu operasonu yaptrıdım belden uyuştutulark 2 saat surdu..doktorum bittiğinde bana dnup iki parmağım zor giriyor dedi )
o gun hastanede yattım ertesi gun cıktım buyuk tuvaleti yaparen sıkıntı oldu ama hepsi bir şekilde geciyor baktığımda ilk gorduğum vajina dudakları toparlanmış icine doğru toparlanmış 3 cm lik cizgi olduğuydu..
ama zamanla ameliyet izinin orda kaldığını farkettim iki delik arasında kucuk boyutta bir etbeni gibi duruyor ve biraz dikiş izi var neyse sorun etmiyorum artık..
2 ay ilişki yasak bir ay ilişkiye girbilmek icin uğraştık neler denemedim ki oluyorum sandım ici taş gibi kupkuru neler suruyoruz kendi suyu olmadan olurmu...yarıya kadar girse sanki orası zırhlı gibiydi )
birgun bu siteden bir bayandan mail aldım allah razı olsun onerisini uyguladım ve zaman icinde iyi oldum ilişkiye girmeye başladım nrdeye kocamı kaybedecektim doktor cok daraltmış diye diye soyelnyord ama doktorum izmirde herkes tarafında bilinen sevilen bir başarılı bir kadın ....

velhasıl herşey cok guzel ozguveninz yerinde camaşırınıza akıntı gediği zaman komple ısanıyorsa şuan benim nokta şeklinde bir bolge ıslanıyor sadece ama orası mudahale gorduğu artık eskisi gibi ilişkide ıslanmıyor his daha az nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama cok canım yandığıda oluyor cok istekl olsamda icime sokma isteği gelmiyor bu durum beni zaman icinde bisex olmaya yoneltti yani orgazm olayım ama icime bişey girmesin stiyorum dolayısıyla titreşimli aletler kulanmaya başladık...

mesela ıslanma olsa ile vajina kapalı durduğundan su dışına cıkmıyor yani mutlaka kayganlaştırıcı surulmeli..
coğu zaman etrafı tahriş bir şekilde geziyorum alıştım artık kremler suruyorum...su bile değse yanıyor..

son zamanlarda aklımda şu soru var şu an genc yazştayım 29 yaşındayım tahrik olabiliyorum ama ilerleyen yaşlarda tahrik olma durumu azalacak ıslanma olmayacak peki o zaman ilişki daha zor olmayacakmı ?
bu operasyonu olmadan once bir kez daha duşunmeli...