Bende bu gun buraya uye bir arkadaşım icin araştırma yaparken buldum kızlar inşallah hepinize yardımcı olabilirim.
Yapay Kızlık Zarı Nasıl Kullanılır, Yerleştirilir?
Yapay zar kullanılmadan once vajinal bolgenin kuru olmasına mutlaka dikkat etmeliyiz. Sitemizden siparişini verdiğiniz ozel tampon ile genital bolgeyi kurulayarak bu işlemi gercekleştirebiliriz. Daha sonra urunun uzerinde yer alan gumuş renkli jelatini acıyoruz ve katlanmış şekilde yeni bir jelatin bizi karşılıyor. Katlanmış olan jelatini kesinlikle acmamalıyız.
Şeffaf renkli jelatinin bir tarafından kırmızı bir yoğunluk olduğunu goreceksiniz. Yoğun olan kızın rahime bakacak şekilde yani once vajinaya girecek şekilde serce parmağımız ile 3-4 santimetre iceriye doğru yerleştirmemiz yeterlidir.
Yerleştirme işlemi tamamlandıktan sonra yapay kızlık zarının hazır hale gelme suresi ortalama 20 dakika olarak belirlenmiştir. Belirtilen bu sure gectikten sonra tek başımıza test edeceksek, elimiz ile kendimizi tatmin edip daha sonra parmak vasıtası ile ic kısıma mudahalede bulunabilirsiniz. Partner ile denenecek ise de on sevişme suresinin akabinde mudahale edilip sonuc gorulebilir.
Yapay Kızlık Zarı Kullanıldığımı Partnerim Anlar Mı?
Hayır. Gerdek gecesinde kullanacağız bu urunu dışarıdan kimse anlamaz. Kullanım talimatlarına uyulduğu zaman dışarıya bakire kızdan geldiği gibi acık pembe kan renginde sıvı gelir. 3 yıllık klinik calışmaları sonucunda piyasaya surulmuş yontemdir. Birebir aynı hissi verir ve partneriniz kesinlikle anlamaz.
Yapay Kızlık Zarını Kullanmadan Ne Kadar Sure Saklayabilirim?
Sizlere gondermiş olduğumuz yapay kızlık zarı, kutu icerisinde 2 adet olarak gelmektedir. 1. kızlık zarını kendiniz denemeniz ve tecrube kazanmanız acısından kullanabilirsiniz. Gerdek gecesine ayırdığınız yapay kızlık zarını da oda sıcaklığında koşulu olmak şartıyla, cuzdanınızda, kitap arasında ve zarar gormeyecek yerlerde 5 yıl boyunca muhafaza edebilirsiniz..
Satın almak isteyenler bana ozelden yazabilir burada bilgi paylaşmam doğru olmayacaktır ceza yemek istemiyorum veya google'dan araştırıp satın alabilirler.
Vajina daraltıcı kremde buldum isteyenlere yardımcı olurum.
"YAPAY KIZLIK ZARI "bircok kişiye yardımcı olacagından eminim kızlar konuya gelin....
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- "YAPAY KIZLIK ZARI "bircok kişiye yardımcı olacagından eminim kızlar konuya gelin....