kızlar selam. Ben daha once sonucu kotu olan 2 ameliyat gecirdim. Biri ankarada fiyatı uygun yapan erkek bir doktordu ic dudakların şekli korkunc olmuştu fare yemiş goruntusu girintili cıkıntılı. Ve başka hicbir yere mudahale etmemişti sonuc olarak klitorisim dışarıda buyuk, ic dudak goruntusu cok kotuydu. 2. Ameliyatımı ise istanbulda burada da cok sık adı gecen bayan bir doktora oldum. Once fotoğrafları gosterdi icime sinmemişti ama guzel olacağından vs bahsetti. Dış dudaklara yağ enjekte etti klitorisin uzerindeki fazlalığı aldı yanlardan gerdirdi vs ama cok kotu beyaza yakın tonlarda iz kaldı ve klitorisim hala dışarıdaydı. İkisi de kotu sonuclanan ameliyatlardı.
Yakın zamanda kombine estetik oldum goğus + genital. Memnun kaldığım icin doktorumu paylaşmak istiyorum kesinlikle gidip goruşun derim. Kocaeli- izmitte nurgul altuntaş. İlk 2 ameliyatımda olan yurume sıkıntısını bunda kesinlikle yaşamadım. Ameliyat olmamış gibiydim cok rahat atlattım şuan klitorisim iceride ve inceldi, ic dudakların şeklini duzeltip gerdirdi ve tekrar dış dudaklara yağ ejekte etti. Artık bacaklarım kapalı ayakta dururken dışarıda herhangi bir fazlalığım yok cok memnunum. Onceki doktorun yaptığı o izlerin olduğu yerleride cıkarttı. Şuan izlerimde kalmadı cok şukur. Sorularınız olursa memnuniyetle yanıtlayabilirim.