Merhaba hanımlar size labioplasti surecimi anlatmak istiyorum duzgunce yalansız reklamsız( bu konuda cok reklam yapan var!) ilk ozcelikle ankarada oturuyorum ankarada gercekleşti ameliyat. Ameliyatımın ilk gunu belki konuşamaK icin erken ama burada bu konuda cok merak eden bu operasyonu gercekleştirmek isteyen hanımlar var oyuzden bende yaşadıklarımı unutmadan anlatmak sizinle paylaşmak istedim. Doktor arayışım cok olmadı cunku ne kadar cok baksam kafam o kadar cok karışıyordu. 2 hoca arasında secim yapmak istedim ikisininde isimleri cok duyuluyordu zaten. Esra demir yuzer/Esra cabuk comert. Bu hocalar hakkında Biraz inceleme yorumlar..vs baktıktan sonra Esra demir yuzeri tercih ettim. Sebebi o daha iyi yapıyor yada gulec yuzlu yada iyi-kotu insan diye değil benim gonlum ondan yana oldu pişmanda değilim. Konuştuk ben direk ameliyat istedim muayeneye gerek yoktu benim icin. (Ama ameliyat gunu ilk kliniğe gittim oncesi-sonrası fotoğraflara baktım gercekten başarılı doğal gorunumlu sonuclar cıkmış ortaya ) Gun aldım o gun geldi cattı
Biraz korku heyecan derken orada gerildim biraz beklemek yordu. Acıkcası doktorum bana ac gel tok gel demedi (bende bilmiyorum ilk defa boyle bir deneyim yaşıyorum ne biliyim sabah kahvaltı yapmıştım o yuzden baya bi bekledim sabah cıktım 3bucukta ameliyat oldum. Hastane ortamında genel anestezi uygulanarak ameliyat yapıyorlar. (Yalnız şunu belirtmek isterim ki hastanedeki hemşire seni hic sevmedim cok ters bi kadındı neyse benim icin problem değil. Ameliyattan cıkınca narkoz etkisinden heralde kendime gelmeye başlar başlamaz ağlayarak cıktım ordaki hemşirelere de ruya mı gercek mi diye sormuşum ahaha hafif kendime geldim esra hanım geldi oncesi sonrası gosterdi hemen o kafayla cokta anlamadım ama mutluydu gosterirken ağrım yoktu az bi sızı vardı aşağı bolgede. Daha sonra ilaclarımı aldırttı getirdiler bana nasıl kulanacağımı soylediler (antibiyotik, ağrı kesici, batikon, kurşun suyu) ameliyattan 1,5 saat snra da corba verdiler cok acıkmıştım ve uşumuştum iyi geldi. Şimdi evdeyim biraz zonklamaya başlamıştı ilaclarımı ictim pansumanı yaptım sonra etkisini gosterdi şuan iyiyim oturamıyorum ya ayaktayım yada yatıyorum. Cişimi yaparken ilk korktum sonra baktım acımıyor devam ettim

Tecrubelerime dayanaraktan ameliyat icin soyleyeceklerim şunlar;

-Ogun ameliyat olacaksanız su icmeyin yemek yemeyin kahvaltı yapmayın..

-Sigara kullanıyorsanız ameliyata kadar o gun icmeyin sonrasını sorarsınız

-Ailenizden bilen biri varsa yanınızda olması siZin icin moral motivasyon olarak cok iyi olur

-ucret dışında yanınız da bi miktar nakit parayla da gelirseniz iyi olur lazım oluyor cunku..

Hoca icin diyeceklerim;

Şuan icin bişey demem pek mumkun değil ama şunları soylesem sakıncası olmaz
1. Cok cok ilgilendi diyemem ilgi daha cok telefonda gercekleşti bi girerken gordum bi cıkarken yinede guler yuzlu bi kadın
2. Bence işinde profesyonel diyebileceğim hocalardan biri heralde cunku ne yaptı noldu anlamadım ama ic dudaklarım klitoristim o kadar estetik guzellikte ki ilk gunden bile bunu size gonul rahatlığıyla soyleyebilirim. Ve bunun verdiği mutluluk o gorunuş bana şuan icin iyiki yaptırdım dedirttirebiliyor(inşallah sonunda pişman olmam inşallah keşke demem amin)

Kısacası kızlar gunler gectikce bende gorucem nasıl iyileşecek ne olacak goruntusu nasıl olacak.. sizede yaşadığımı tecrubelerimi anlattım buraya kadar okuduysanız teşekkur ederim inşallah sizde dert edindiğiniz sıkıntılardan bi an once kurtulursunuz