Merhaba,
Cok araştırmama rağmen icime sinen bir doktor bulamadığım icin 3 4 senedir ertelediğim labioplasti ameliyatını 10 gun once nihayet oldum. Bu konuda ben yorumlardan yola cıkarak doktor secimimi yaptığım icin olmak isteyen diğer arkadaşlarla tecrubemi objektif sekilde paylasmak istiyorum. Oncelikle doktorum Esra Demir Yuzerden başlamak istiyorum. Uzmanlığıyla , guler yuzu ve sakinliğiyle beni psikolojik olarak cok rahatlattı. Goruşme icin gittiğimde ne yapılacağını, nasıl olacağını cok net sekilde izah etti aklımdaki tum soru isaretlerini giderdi. Bu sayede ameliyat gunune kadar hic bi sekilde paniklemedim cok rahattım. Gelelim ameliyat gunune.. Yaklaşık 2.5 saat surdu. Uyandığımda ağrı sancı herhangi bir acı hissetmedim 3 saat hastanede dinlendikten sonra taburcu oldum. İlk hafta dikkat etmeniz gerekiyor sadece hem dinlenmenize hem pansuman kismina. Benim vucudum odem toplayan bir bunyeye sahip, yaşadığım tek aksaklık bu oldu. Ki zaten ameliyatta Esra hocam bunu fark ettiği icin daha ben ameliyattan cıkmadan hemen odem ilacını yazmıştı. Demem o ki doktorunuz ne kadar iyiyse bu sureci o kadar rahat geciriyorsunuz. Dikişlerim henuz duşmedi bugun kontrolum vardı, Esra hocam gayet iyi gittiğini soyledi. Şu hali ile bile istediğim goruntu ve rahatlığa kavuştum. Ki iyilesme surecini tamamladigimda cok daha iyi olacagini biliyorum. Benim gibi doktor seciminden dolayı erteleyen arkadaslar varsa gonul rahatlığı ile Esra hocamı ve ekibini oneririm.
Ankara labioplasti - Esra Demir Yuzer
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ankara labioplasti - Esra Demir Yuzer