cocukluğumdan beri labiyumlarım cok buyuktu ve kendimi bu konuda cok kotu hissederdim. gorduğum tek genital bolge bebeklerin olduğu icin benim ic dudaklarım anormal sanardım acaba erkekmiyim diye bile duşunmuşluğum olmuştu derken ameliyat olmaya karar verdim erkek doktorlardan cekindiğim icin kadın plastik cerrah istedim ilk ameliyatımı meryem adında bir plastik cerrah yaptı ameliyat sonrası hematom oldu ki bu kadının sucu değil olabilir ama dudaklarımı kısaltıp kalın hale getirdi iki sosis gibi oldu. 1 yıl odemin gecmesini bekledim gecmeyince yine ameliyat oldum bu defa klitorisimi buyuk bırakıp alt dudağımı kuculttu yine başka bir plastik cerrah kadın bu defa moralim daha da bozuldu klitoris penis gibi gozukuyordu sonra doktorlar artık ameliyat edilemeyeceğimi soylediler 3. ameliyatımı yapan kadın plastik cerrah dış dudaklara yağ koyarak o icteki goruntunun kaybolacağını soyledi ona da inandım maaalesef ama koyduğu yağ 1 hafta bile durmadı. hayatımın en buyuk kompleksi genital bolgem olmuştu derken kadın doğumcuma danıştım kendisinin bu ameliyatları yaptığını suleuyman eserdağdan eğitim aldığını benim gibi cok oynanmış bir genital bolge duzeltme ameliyatını en iyi yapacak kişinin suleyman eserdağ olduğunu soyledi, cok şukurki diğer doktorlar gibi atlamadı ben yapıyım diye. en son duzeltme ameliyatı suleyman bey yaptı keşke ama keşke bu kadar uğraşmadan bu kadar yıpranmadan once ilk doktor olarak kendisine gitseydim o kadar doğal ve guzel oldu ki one cıkık buyuk klitorisimi de kuculttu ve hic his kaybım olmadan ameliyat dikişleri o kadar ince ve duzgunduki 1 ay sonra izi bile kalmadı. kendisine minnet borclu olduğum icin ve benim gibi mağdur kişileri bilgilendirmek icin bu başlığı actım. gittiğiniz doktorun eğitimine ve en cok hangi ameliyatları yaptığını sorun oncesi sonrasıları gorun klitorisi oyle bırakacakmı sadece ic dudakları mı kesecek sorun. doktorun ana konusu ne surekli meme yuz germe burun yapan biri genital estetiği iyi yapamayabilir bazıları burnu iyi yapar memede kotudur benim labioplasti yaptırdığım plastik cerrahlar belki yılda bir iki genital estetik yapıyordur ama suleyman bey her gun sadece bunu yapıyor.