Herkese Merhaba,
28 yaşında ve evliyim. Operasyon olalı 10 gun oldu. Nasıl bir cesaretle karar verdim bilmiyorum ama ertelemekten bıkmıştım. Mini bir arastırma sonucu Suleyman Bey ’i buldum. Goruşme sonunda tamamen ikna olmuştum Başka bir doktorla goruşmedim bile. Arkadaşlar adamın inanılmaz bir enerjisi var! tatlısı! Aşık olmamaya calışın Uzmanlıgının verdiği tatminkarlıgın dışında kibarlığı, ilgisi, guleryuzu ile guvenmemek imkansız. Dr. Servet Hanım da aynı sekılde cok guleryuzlu ve ilgiliydi hatta kendısı bana dıs dudaklara biraz dolgunun daha ıyı olacagını soyledı. Ameliyatımın elit temiz bir hastanede olmasından cok memnunum. Hemşireler ve diğer calışanlar da cok ilgili ve kibardı. Sonrasındaki gunler beni surekli aradılar, sordular ve istediğim zaman onlara gidişatla ilgili mesaj atabildim.Bu benim icin cok değerli. Hala yazıyorum bu arada Baş belası gibi bir şeyim! İşlem genel anestezi altında gerceklesti cunku karnımdan yağ alındı. Uyandıgımda hıc agrım yoktu, sonrasında da olmadı. Sadece ara ara sızıntılar ve sızlamalar oldu. Karın yuzeyimde ise 2 nokta kadar dikis ve hassasiyet vardı. İlk 3-4 gun ic dudaklar cok şiş ve mordu. Duzenli olarak pansumanlarımı yaptım, ilaclarımı ıctım. 4. gun dayanamayıp duş aldım Şişliğim şuan oldukca azaldı. Biraz asimetriler var ama hepsi inecekmiş. Acıkcası ben de dıs dudakların kapanmamasından endıselıyım ama suan bunu gormek icin cok erken. İncelememeye calışıyorum Sabırla beklicem. 1 ay sonra durumumla ilgili tekrardan yazarım Hoşcakalın
Labioplasti oldum! Dr. Suleyman Eserdağ
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Labioplasti oldum! Dr. Suleyman Eserdağ