Labioplasti ameliyatımla ilgili yaşadığım tum deneyimimi ameliyat olmayı duşunen arkadaşlara aktarmak istiyorum.
Oncelikle benim icin ameliyata karar verdikten sonra en zor karar doktorlarıma karar verebilmekti.Aynı anda 2 farklı konuda estetık yaptırmak istediğimden işinde en iyi olduğuna inandığım iki doktora karar verip bir araya getirmem gerekiyordu. Birinci konu labioplasti diğeri ise pubis estetiğiydi . Surece girdikten sonra cok fazla yorum ve forum okudum insanların iyi kotu deneyimlerini okuyarak surecin nasıl gececiği hakkında fikir sahibi olmaya calıştım . Burada da farkında vardığım şey bazı forumlarda doktorlar hakkında karalama veya destekleme amaclı yapılan yorumlar cokta guvenilir değildi ve daha da aklımın karışmasına sebep olarak iyice kararsızlığa suruklenmeme sebep oldu .
Sonrasında doktorlarla birebir goruşmeye karar verdim ve bircok labioplasti ameliyatı yapan doktor ile goruştum. Bu arada Ankarada yaşıyorum ve Ankarada forumlarda adı gecen doktorların bir coğu ile goruştum yapmış olduğu ameliyatların fotoğraflarını gordum. Bence ameliyat olmaya karar verirken yapılacak en doğru adım bu .Sonucta herkesin beklentisi cok farklı olabiliyor gidip fotoğrafları gorup karar vermek en doğru secenek. Goruştuğum bircok doktor sonucunda icimin en ısındığı ve konusunda en profosyonel olduğunu duşunduğum doktora yani doktorum Suleyman Eserdağ a ameliyat olmaya karar verdim. Suleyman Beyin bu konuda bir eğitimci ve uzerine uzmanlaşmış olması secim yaparken benim icin cok buyuk bir artıydı ama sonucta bir ameliyat gecireceğim icin ve sonuc istediğim gibi olmazsa vs.. konularda cok endişeliydim .Ve pubis estetiği ameliyatımı da vaser liposuction yapacak olan doktorum Huseyin Kandulu da karar kıldım . Huseyin bey de aynı şekilde bir eğitimci vaser konusuna yoğunlaşmış bir hekim .
Hera klinik Ankara da muayene olduktan sonra vaser liposuction doktorum İstanbulda olduğundan ameliyatımın İstanbulda olmasına karar kıldım. Bu da benim icin ayrıca bir gerginlik konusuydu farklı şehirde ameliyat olacağım rahat donebilecekmiyim ameliyat kolay gececek mi vs kafamda bir suru soru işareti ile ameliyat gunumden bir gun once İstanbula gidip kan tahlillerimi yaptırdım.
Ameliyat gunu saat akşam 5 te olan ameliyatıma gittım ve Suleyman Beyin hemşiresi ameliyat oncesinde pansumanlarımı nasıl yapacağımı ilaclarımın kullanımı anlattıktan sonra artık kendimi guvendiğim inandığım doktorlarıma teslim ettim.
Ameliyat saatim akşam gec vakitte olduğundan doktorlarım hastanede geceyi daha konforlu gecirebileceğimi soyleyip hastanede kalmamı tavsiye ettiler. Bende tavsiyeye uyup ilk gecemi hastanede gecirdim ve cok doğru bir karar aldığımı farkettim. Hemşireler butun gece ne zaman ihtiyacım olsa yanımdalardı pansumanlarım yapıldı buz ne zaman istesem getirildi vs yani cok rahat ettim. Ameliyat sonrası icin doktorumun hazırlamış olduğu her konuyu anlatan bir kağıt verildi ve hemen hemen aklınıza gelecek her soruyu yanıtlayacak icerikte olan bu işimi baya kolaylaştırmış oldu. Gece genel olarak uyuyarak gecirdim sabah eşim araba ile gelerek saat 7 sularında beni aldı ve Ankaraya geri donmek icin yola cıktık. İlk 3 gun doktorumun tavsiye ettiği şekilde buz uygulayarak ve dinlenerek evde gecirdim benım icin en zoru bu 3 gundu surekli yatarak geciriyorsun vs.. Ameliyat sonrası Suleyman bey ve hemşiresi kontrol amaclı ayrı ayrı aradı herşeyin yolunda olduğunu soyledim . Bu arada ne zaman istersem doktoruma ulaşabilme durumuda benim icin cok değerliydi. Sadece Suleyman Bey de değil istediğimde hemşire hanıma istediğimde sekretere pazar gunu dahil ulaşabildim ve hepsi inanılmaz guler yuzlu tatlı insanlardı onların sayesinde cesaretlendim ve ameliyata karar verdim de diyebilirim. Genel olarak baktığımda surec cok kolay gecti batma yanma kaşıntı olmadı iş hayatıma cok kolay dondum genel olarak hicbir sıkıntı yaşamadım. Bana doktorum iyileşme surecinde ne anlattıysa harfiyen uydum ve şuan 31. gunumdeyim SONUC MUKEMMEL.

İki doktorumda da kendim icin en doğru kararı verdiğim icin cok mutluyum .Tek bir olumsuz deneyim yaşamadım.Ameliyat gecti bitti ama surec başa donse ve sorsalarki yine Suleyman Eserdağı secer miydin ? Evet secerdim diyorum Bu arada cok kısaltarak yazmak zorunda kaldım aklınıza takılan birşey olursa da yardımcı olmak isterim bana ulaşabilirsiniz.