Merhaba arkadaşlar 19 mayısta labioplasti ve hudoplasti ameliyatı oldum, ameliyatımı yapan Dr aynı zamanda jinekolog, o bolgenin anatomisini bildiği icinnonu tercih ettim, Memorial Bahcelievler hastanesinde ameliyat sonrası 1 gece kaldım ertesi gun taburcu edildim.
Bugun 22 gun oldu labioplasti yapılan bolgede dikişlerim duşmeye başladı bir sorunum yok ağrı sızı kalmadı, fakat klitorisin uzerinde ki fazla deriyi alıp, klitorisi tamamen acıkta bıraktığı icin o bolge cok hassas tam 22 gundur ordek gibi yuruyorum ve ic camaşırı asla giyinemiyorum, o bolge o kadar hassas ki krem bile surerken canım ruhum cekiliyor sanki, drum 4 hafta gecsin dikişler tamamen duşsun gececek hepsi diyor ama ben inanmıyorum cunku 3 haftada en ufak bir rahatlama olmadı, dikişlerde kuruyup diken gibi batmaya başladı, lutfen bilgisi olan bu deneyimi yaşayan varsa yorum yapın, bu klitoris hep boyle hassas mı kalacak ???
Daha once ustunde ki deri kapatıyordu şimdi boyle acıkta kalınca nasıl yaşanır bu acıyla bilmiyorum
Labioplasti ve hudoplasti ameliyatım
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Labioplasti ve hudoplasti ameliyatım